Originally posted by Vanja #66
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
★ Nole:Možda se sećate ove slatke devojčice koja me je prošle godine zamolila da prebacim par loptica sa njom posle mog treninga. Video sam je ponovo danas i naravno, nisam odoleo da to ne ponovim i ovaj put
Nažalost, želeo bih da se osvrnem i na tužnu vest koju sam saznao danas. Brad Drewett, predsednik ATPa je suočen sa jako teškom bolešću zbog koje je primoran da napusti ATP. Želim mu od srca sve najbolje i nadam se da će pobediti bolest. Neka ovaj primer služi svima nama kao podsetnik koliko je zdravlje bitno, jer mnogi od nas to zaborave kada smo zdravi. Imamo samo jedan život i jedno telo o kojem moramo da brinemo jer nikad se ne zna šta sutra donosi. Trebamo da budemo zahvalni za svaki dan koji imamo na ovom svetu i živimo ga najbolje što umemo.sigpic
Comment
-
Ne treba se na to obazirati, toga je uvek bilo i bice. Ljudi valjda na taj nacin lece svoje frustracije, sta li, zaista ne bih umeo da objasnim niti da razumem motive koji ih pokrecu prilikom lucenja fekalija po najboljem sportisti Srbije.
Ja inace to nisam ni video, ali me tvoj post podstakao da potrazim. Ne znam zasto, ali kad god tragam za nekim djubretom najpre skoknem do Blica Moc navike pretpostavljam.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
-
Da nije bilo vas ne bi mi ni palo na pamet da gledam te idiotske komentare, ali radoznalost je... ovoga puta ostavila i mačku u životu... ja te zlurade komentare ne nađoh, naprotiv
Ali, moj savet je .. nikada ih ne čitati, osim ako ste trenutno u SM fazonu.
Drago mi je što ću lepo odgledati meč protiv onog malog Amera.
Ideeeemoooo!!!!
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mislim da je ovde Blic najvise kriv, stavi takav naslov, mogu da se kladim da 90% njih nije ni procitalo ceo clanak i nema pojma zasto je Djokovic izjavio tako nesto i onda su samo krenuli da pljuju.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Pa da, rade na senzacionalizmu i tako stalno... izvuku neki naslov koji često i nema mnogo veze sa tekstom.
Štampano izdanje se mnogo, mnogo razlikuje.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Aaaaa, ali gornji deo trenerke je assome, što bi rekao Kurijer za Novakovu igru.
A tek kako ga nahvalili Kris i Vilander na ES... pokazao zašto je No.1...
Tja, majstor je majstor.
sigpic
Comment
Comment