Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
I tako je.. prvi dan AO '13. počinje još vrlo, vrlo malo, koji satić još.
Neprospavane noći u sledećih 13 dana, još gori dani, jer valja i raditi nešto, pa sve to nekako prevazići, a sve zapravo zavisi od njega, kao i toliko puta do sada... da li ćemo lepo i lako pregrmeti sve ovo....
Sve što smo mislili da znamo i ono što stoji na papiru, može da se baci u vodu, ostaje nada i želja, koja nas vodi do sledeće pobede, do novog trofeja, novog rekorda.
Ideeeemooooooo! Srećno majstore!
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Slike
SpoilerDjokovic 1.jpgDjokovic 2.jpgDjokovic 3.jpgDjokovic 4.jpgDjokovic 5.jpgDjokovic 6.jpgDjokovic 7.jpgDjokovic 8.jpgDjokovic 9.jpgDjokovic 10.jpgDjokovic 11.jpgDjokovic 12.jpgDjokovic 13.jpgDjokovic 14.jpgDjokovic 15.jpgDjokovic 16.jpgDjokovic 17.jpgDjokovic 18.jpgDjokovic 19.jpgDjokovic 20.jpgDjokovic 21.jpgDjokovic 22.jpgDjokovic 23.jpgDjokovic 24.jpgDjokovic 25.jpgDjokovic 26.jpgDjokovic 27.jpgDjokovic 28.jpgDjokovic 29.jpgDjokovic 30.jpgDjokovic 31.jpgDjokovic 32.jpgDjokovic 33.jpgDjokovic 34.jpgDjokovic 35.jpgDjokovic 36.jpgDjokovic 37.jpgDjokovic 38.jpgDjokovic 39.jpgDjokovic 40.jpgDjokovic 41.jpgDjokovic 42.jpgDjokovic 43.jpgsigpic
Comment
-
★ NoleZadovoljan sam kako sam odigrao meč danas. Prvi oficijalni meč, prvi turnir i prva pobeda. Dobar je osećaj igrati ponovo u Rod Laver areni. Srećna vam svima Nova godina i nek vam donese puno lepih trenutaka i zdravlja i sreće! Baš mi se sviđa moj novi Speed reket! Testirajte ga i vi ako ste u prilici putem aplikacije http://head.com/g/eu/fb-app i javite nam na HEAD Tennis šta mislite. Možda dobijete priliku da odigrate meč sa mnom i Marijom! Šta kažete na to?
Osim patika mogao bi i opremu da promenisigpic
Comment
Comment