NOVAK DJOKOVIC SIGNS WITH IMG FOR EXCLUSIVE GLOBAL MANAGEMENT AND REPRESENTATION http://www.imgworld.com/news/news/20...ve-global.aspx
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostBodo nije Novakov fan (uostalo zasto bi i bio), ali je izuzetan poznavalac tenisa i jako objektivan.
Neko vise navijacki nastrojen bi, ono sto Bodo pise, napisao eksplicitnije:
-2013 moze biti najbolja Novakova sezona do sada
-tesko da 2013. moze za Novaka biti losija od 2012. (2012. je zavrsio kao najbolji igrac svijeta.)
-glavni je favorit za AO
Naravno to je sport i iznenadjenja su i te kako moguca.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
-
Originally posted by Vanja #66 View PostTo bese ona firma koju je Feki skoro otkacio?
Comment
-
„Naravno da ih boli činjenica da je Srbin najbolji na svetu. Žao im je što na njegovom mestu nije Amerikanac ili Francuz. Njih boli, a ja uživam", rekao je Nikola Pilić.
Poznati teniski stručnjak nije imao nimalo lepe reči za Mutroglua, koji se nalazi u stručnom štabu Serene Vilijams.
„Poručio bih tom gospodinu koji je verovatno Serenin dečko, da ne priča mnogo jer nama šta da kaže. Zašto nije rekao kako to izgleda kompletan teniser. Ja ću da mu kažem kako izgleda. Kada neko posle 2011. godine, koja je bila fantastična, naredne sezone osvoji 13.000 poena, to može da bude samo kompletan igrač", rekao je Pilić.
Pilic objasnio..
Comment
-
NoleDragi moji fanovi i HEAD, mnogo ste me obradovali ovim lepim posterom koji sam baš jutros primio. Vi ste deo mog uspeha, kao što može da se vidi na ovom posteru u kojem su i vaše slike i lica. Hvala vam svima!
Comment
Comment