Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
HEAD Tennis
Thanks to all of you who participated and helped us create a special gift for Novak Djokovic: a big multipicture poster built with images of you, his biggest fans! We will give the poster to Novak in December and share his response! To see the poster click here – and zoom in to find your profile picture!
http://apps.facebook.com/celebrate_novak/
sigpic
Comment
-
Last edited by Pertla; 01-12-12, 12:02.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostMa rekoh vec, ne treba je uzimati u obzir previse, u svetlu skorasnjih neprijatnih dogadjaja...sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Interview with Novak Djokovic by Globo Esporte (Brasil)
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPetra, ne vidim slike.
Obrisacu taj prazan post.
Odo da gledam filmsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
I naravno Olja paparaco. Nekada imam utisak da uhodis Noleta...
Comment
-
Nisam ja kriva časna reč...
Same vesti i fotke stižu... pun mail i društvene mreže... i onda kažem sebi, ajd da podelim to sa vama...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment