Jako tesko je odluciti se za samo jedan mec, ali ja ipak biram finale AO. Nestvaran mec koji bih mogao svaki dan da gledam svih 6h. Posle AO-a bih stavio finale Sangaja, pa polu-finale RG-a.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ja se jos dvoumim izmedju Sangaja i meca sa Del Potrom.
Trece, mi je polufinale Pariza. (Mnogo potcijenjena pobjeda. Federer je rekao da je imao pogrsnu taktiku. Mozes misliti. Zasto ne izabra pogresnu taktiku 2011?)
Cetvrto, polufinale USO. (On je pregazio Ferera u nastavku meca.)
Peto, polufinale Melburna. (Poslije treceg seta je Novak bio mrtav a onda je vaskrsao.)
Sesto, finale Melburna. (U svakom slucaju najnezaboravnije.)
Sedmo, finale O2. (Uzbudljiv mec ali ne moze da se mjeri sa ostalima.)
Comment
-
Polufinale RG-a ne moze da bude najbolji mec, Fed je jedva dosao do tog SF, gubio je setove od koga je stigao i jedva je prosao Delpa. I nije Fed odabrao pogresnu taktiku, nego je igrao ocajno ceo taj turnir.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Finale AO je moralo da ide u 4 seta i zbog toga mislim da mu nije najbolji mec.Pre bih glasao mozda cak i za polufinale protiv Mareja i za duel sa Endijem u Sangaju
Comment
-
ja znam da je po meni bio finale AO zaista odlican,ali sam se dvoumio izmedju finale Shangaja i onog cuvenog Hot-dog-a Novaka kojim je dobrim delom prelomio mec i finale zavrsnog turnira u Londonu i zaista po meni kad su igraci na izmaku snaga pokazali da mogu da odigraju za kraj sezone 1 odlican mec,pa sam se stoga odlucio da glasam za finale u Londonu
Comment
-
Posto nema po meni dva najbolja meca koja je odigrao ove godine onda sam morao da glasam za najkvalitetniji mec od ponudjenih. Ono sto je vidjeno u drugom setu u cetvrtfinalu USOa je ubjedljivo najveci nivo ove sezone. Mecevi na AOu su bili daleko od kvalitetnih. Jedino je mec izmedju Federera i Nadala bio kvalitetan, u polufinalu Djokovic - Murray i Djokovic - Nadal je bilo mnogo gresaka. Ipak je mec protiv Murraya bio kvalitetniji, bilo je vise iznudjenih, ali je Novak morao u cetiri da zavrsi oba duela. Novak je nesto kasnije u Miamiju igrao mnogo bolje i da je tako igrao na AOu sigurno bi mnogo lakse dosao do titule. Polufinale RGa protiv Federera je jedan od najgorih meceva sezone sto se mene tice, gori je bio prvi set Shanghaija protiv Murraya ali se od sredine drugog seta sve promijenilo i mec je postao izuzetno kvalitetan.sigpic
Comment
-
Comment
-
aja jedva čekam kaće jopet dispočne
neki teniski turmnir u tenisu
pa daim jopet dadnemo po pički
amerima švabovima kurvatima olandezima bemgijancima vrancuzima emglezima
šveđankama damkinjama fimkinjama špamkinjama
ai onima iz beneluxa
mameimga
lutajući reporter tuta bugarin