Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Bravo ljudino!
Čestitke za još jedan osvojeni ATP Finals!!!
Majstorski odigrani finiši setova i najbitniji poeni!!!
Hvala Ti za još jedan "Novak -takeover- Đoković" meč..
Dobri ljudi i Vama čestitam.. Bila je ovo jedna dobra godina i teška za gledanje.. Ima vremena za detaljnije analize..
Svako dobro i živeli!
A Novak neka se odmori pa na AO jurimo hat-trick!!!
Comment
-
-
Vladaaaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee, oooooooooo Vladaaaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee!!!!!
Miljaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee, ooooooooooo Miljaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee!!!!!Last edited by miloolja; 13-11-12, 00:14.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostCestitam svima.
Shminka, genijalan avatar, Prskaj
Gdje nam je Dacha, nema ga na tenisu nikako u posljednje vrijeme.
video sam da je nesto komentarisao vecerasnju emisiju telgetija na sosu izgleda da nije ni gledao al mozda gresim. u svakom slucaju cita nas inace to znamIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Aj i ovde da cestitam, da ne ispadnem neki. Ovakvu sposobnos vracanja u mec nikada nisam video.
Ali jos cemo se sretati, AO cekaLast edited by s_hyperion; 13-11-12, 00:18.
Comment
-
Slika ima dosta,uzivanje gledati
Bravo Nole,najlepsi moguci zavrsetak sezone
ps.kad sam ja jos glasala da je sezona odlicna,to sam i napisala u jednom postu.
Nole na zasluzen odmorsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Prskaj, ova ti je najlepša po meni...a okice pune suza
[/CENTER]sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment