Miljane... okruglo 140-ta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostMiljane... okruglo 140-ta.
Comment
-
A ne može dva puta, jel da? (Nisam proveravala)
Možemo i neke naše prijatelja da nateramo mislim zamolimo da glasaju, samo moji su sve stranci i nešto operisani od sporta...ajd videću...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA ne može dva puta, jel da? (Nisam proveravala)
Možemo i neke naše prijatelja da nateramo mislim zamolimo da glasaju, samo moji su sve stranci i nešto operisani od sporta...ajd videću...
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostNe moze dvaput.Ajde ako mozes nekako..,sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Treba vec polako zauzimati pozicijeda budemo dobro pripremljeni za navijanje,protivnicki tabor vec "dela"
Idemoooooo NoleeeeeeeeeeLast edited by Pertla; 12-11-12, 13:34.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Petra View PostTreba vec polako zauzimati pozicijeda budemo dobro pripremljeni za navijanje,protivnicki tabor vec "dela"
Idemoooooo Noleeeeeeeeee
Comment
Comment