jel to slike samo za Larisu,ili za jos koga bas sam ljubomoran
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Maxx-a View PostNama se izgleda oduzilo vreme do tog Pariza.Naravno da su slike za sve navijace Noaka, a Larisu nikako da dozovemosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postjel to slike samo za Larisu,ili za jos koga bas sam ljubomoransigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Bonsoir mes amis, ça va? Ne znam da li i vi imate ovakvu naviku, ali ja se uglavnom vraćam proverenim restoranima gde sam se već uverio u kvalitet hrane. Pa tako i u Parizu. Uvek idem na ista mesta i ovoga puta mi je palo na pamet da otkrijem nešto novo i drugačije. Jel imate vi neki predlog?
"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
"E bolje nemoj, pa da na terenu opet imaš stomačne probleme. Idi tamo gde si već siguran da je dobro i da osvojiš i Pariz."
Ovo je jedan komentar na Noletovo pitanje da li da ode u neki drugi restoran.U pravu je covek,sta da isprobava,nek ide gde je provereno,a i to nek dobro proveri gde je vec proverio;)
Idemo NolesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Novak's schedule: Slovakia on Nov14, Brazil on Nov17, Necker's Cup on Dec9-13, Abu Dhabi on Dec27-29, Hopman Cup on Dec29 onward. Then AO13.
Comment
-
-
Originally posted by Larisa View PostMa ne, pitanje je, kad on misli da se mi odmorimo? Pa ko će sve to da isprati....
Stvarno, Novače, ponekad si vrlo bezosećajan prema namaLast edited by MiljanVR; 26-10-12, 13:53.
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostSlazem se i nama treba odmor i to jedan duzi Mada su ovo egzebicije tako da nece biti mnogo nervoze,a Abu Dabi i Hopman Cup je ipak nesto vise od egzebicije i obozavam da gledam Novaka kada je opusten i kada nema pritiska,tada udara lopticu iz sve snage pri svakom udarcu i to izgleda odlicno,pr. Abu Dabi prosle godine. Ali njemu ipak treba jedan odmor,ne znam kako misli on da sve to odigra morace nesto da otkaze,nadam se da hoce.
Comment
-
Kaze Noletisinaaaaaa,dok traje obnova nema odmora
Mora da gledamo sve meceve,makar nokte pogrizli,kosu pocupali,televizor razbili itdsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
Comment