Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Eh, da je mogao malo čarobnog praha da pospe po njima...tog iz rukava.... bar trunčicu, da i oni osete kako je to pobediti.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Kako to da je Nole prvi od 5 novembra ?sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Axa kapiram. Lepo .
Nadam se da ce sto duze ostati na prvom mestu .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Berdih: Đoković najgora noćna mora
Čeh Tomaš Berdih izjavio je na promociji egibicije u Abu Dabiju da mu je Novak Đoković najgora noćna mora na terenu.
Berdih između ostalog rekao i da bi kada bi mogao da bira koji će fudbaler biti izabrao Mesija.
„Koja je moja najgora noćna mora na terenu? Pa Novak Đoković“, rekao je uz smeh Čeh koji je pobedio srpskog tenisera samo jednom na 11 mečeva.
„Da sam fudbaler, bio bih Mesi“, dodao je Berdih koji je dodao i šta bi morao da ima savršen igrač u tenisu:
„Što se mene tiče, savršen teniser bi imao servis Džona Iznera, bekhend Novaka Đokovića, a forhend, pa recimo moj (smeh). Što tiče kretanja, to bi bio hibrid Đokovića i Nadala“, rekao je Čeh istakavši da je finale Vimbldona najveći meč u njegovoj karijeri.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Panchev9 View Post
Comment
Comment