Dobar ovaj video snimak Larisa, samo što je Nole smiješan dok čita sa table. Mislila sam da bolje govori engleski
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Mec za pamcenje.
Gledam sad ponovo ovaj snimak,Rafa i Nole mal nisu u nesvest pali,a ovi bla bla bla
A njih dvojica ne mogu na noge da stoje,mora da su im u sebi -sve po spisku.Dobro su se setili da im donesu stolice i vodu.Kakva je to borba bila,cesto pogledam taj mec.Bravo za obojicu,Noletu sto vise pobeda zelim a Rafi sto brzi oporavak i da ponovo gledamo njihove mecevesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
-
Najbolja tema na forumu i najbolja, najopuštenija ekipa.... Zna se ko nama donosi najviše radosti na sportskom nebu i kome mnogi nisu ni do kolena.
Za Noleta i ekipu ...
ZiX, bogami, počeo si ti ovo sasvim ozbiljno da radiš.
Odlična muzika i dramatika iste, odabir poena, kao i ostalih van teniskih elemenata..samo imam malu zamerku na možda predugu pauzu između segmenata, u tišini
Mada možda je nekima baš to ok. U svakom slučaju bravo, samo nastavi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
@ZIX
Legendo, svaka cast za klip, odlican je!!
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostTheZIX90 znam da bi ovo bilo previse,ali da li ces po zavrsetku ove seozne napraviti 1 video klip za celu sezonu sto je nas Novak uradio nzm kako bi se ostalim Novakovcima ova ideja dopala?
e da ne zaboravim sjajan ti je klip sto si uradio
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNajbolja tema na forumu i najbolja, najopuštenija ekipa.... Zna se ko nama donosi najviše radosti na sportskom nebu i kome mnogi nisu ni do kolena.
Za Noleta i ekipu ...
ZiX, bogami, počeo si ti ovo sasvim ozbiljno da radiš.
Odlična muzika i dramatika iste, odabir poena, kao i ostalih van teniskih elemenata..samo imam malu zamerku na možda predugu pauzu između segmenata, u tišini
Mada možda je nekima baš to ok. U svakom slučaju bravo, samo nastavi.
Comment
-
Sad citam neke stare postove ovo oko toga kad neko prica tokom meceva... Au kako ja umem da budem nervozan kad me neko pita ''a koji je rezultat? A sto se nerviras?'' krv mi kljuca od takvih pitanja i ruka ume da mi bude slobodna. Moj brat namerno voli da me nervira kad je Novak u pitanju. Zna da mi je to slaba tacka . Bijem grizem ako bilo ko sta kaze tokom meca. Umem i ja da se proderem sto mom caletu smeta ali kad on pocne da se dere ( to samo kad su bas bas tesni mecevi ) e onda znas da ti je slobodno da radis sta hoces .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Zix fantastican je klip i fantastican odabir muzike ;).
Povlacim sve lose sto sam rekao za tebe xaxaxa .
Vidi se da volis Novaka mnogo ali da kao i svaki pravi navijac dozvolis ponekad da te emocije preovladaju kad gledas njegove meceve .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Izvolte glasati http://www.atpworldtour.com/Fans/ATP...nees-2012.aspxsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment