Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by Panchev9 View PostPivo&Novak..
Prava "beton kombinacija" koju ponekad pojačavam domaćom šljivom..
Nekada se tako pratila Zvezda, sada Novak..
Važan je kontinuitet..
Gledanje izrazito zabranjujem s' društvom.. Ako baš moram, ne čujem ništa šta se priča..
Nekad sam kao što Vanja reče najbolji trener koji postoji, po potrebi i psiholog kao mnogi ovde, koji zna u svakom trenutku kad je i šta majstoru potrebno da izbaci bes iz sebe, po pogledu i kretanju na terenu znam unapred šta nas čeka ali nikako n'umem godinama da prevaziđem i lakše progutam poraz, svaki me na poseban način dovede do ludila. Jesu oni sastavni deo sporta, ali neka nas zaobilaze što je više moguće, da makar ostanemo živi kad već nismo čitavi
Najbolja stvar u svemu je što nas ima sličnih ovde, što se jedni drugima radujemo kad proslavljamo uspeh a zajedno guramo dalje kad je loše, i što nas je naš Šampion okupio ovde, kakav je takav je - naš je, boljeg nemamo a i ne treba namsigpic
Comment
-
Ne pijem kada gledam Djokovica ili uopste sport.
Ne pijem zato sto to ne izadje na dobro nikada i onda i ne obracam paznju ko igra niti mi se gleda tvThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by TheZIX90 View Post
Sam pocetak spota,kineski zid,koja simbolika-Nole kao zid na ovoj turneji,muzika fenomenalna,odabir najlepsih poena.
Super je i pozdravljanje na kraju meca,kad ih Nole tapse po ramenu,kao bili ste odlicni ali ovde sam ja-zid.
Kraj spota,Nole s peharom visoko podignutih ruku.
Hvala ti,uzivanje je bilo gledati ovaj klip,verujem da ces ih jos mnogo napraviti,na radost Noletu,tebi i svima nama njegovim navijacimasigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostMnooogo se opustilo drustvo u ovoj bari
Dok ne pocne Pariz svi na pecanje!sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostVeštica? Sunce? (sa istoka na zapad) ?
Hahahhahaa
Ja to zato što u tutinim zapisima uvek ima neka tajna poruka pa reko ajd da rešim ovaj rebus!sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNe pijem kada gledam Djokovica ili uopste sport.
Ne pijem zato sto to ne izadje na dobro nikada i onda i ne obracam paznju ko igra niti mi se gleda tv
Probala sam i bez alkohola i sa a u oba slučaja, od silnog nerviranja i grča u kojem pratim meč ne vidim baš najbolje sve poene, pa svakako moram da pogledam dobar stari snimak Kad već znam da ću ionako gledati ponovo daj da makar manje boli ili jače drma euforija
Uglavnom to kod mene izađe na dobro, jedino mali problem predstavlja dan posle ali to je manje bitno, svakako ja to ne radim zbog sebe nego zbog Novakasigpic
Comment
-
Originally posted by milicica View PostMa ja kažem svaki put pred neki bitan meč da neću pa pred početak popustim, šta ću kad sam ološ
Probala sam i bez alkohola i sa a u oba slučaja, od silnog nerviranja i grča u kojem pratim meč ne vidim baš najbolje sve poene, pa svakako moram da pogledam dobar stari snimak Kad već znam da ću ionako gledati ponovo daj da makar manje boli ili jače drma euforija
Uglavnom to kod mene izađe na dobro, jedino mali problem predstavlja dan posle ali to je manje bitno, svakako ja to ne radim zbog sebe nego zbog NovakasigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNe pijem kada gledam Djokovica ili uopste sport.
Ne pijem zato sto to ne izadje na dobro nikada i onda i ne obracam paznju ko igra niti mi se gleda tvsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Comment
-
NE znam ja ne pusim. Nije mi to potrebno, sportski podnosim sve njegove meceve.
Polupa se poneki put daljinski, lampa ili tako nesto sitno ali ono sve se da izdrzati.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Petra View PostBravo,klip za desetku.
Sam pocetak spota,kineski zid,koja simbolika-Nole kao zid na ovoj turneji,muzika fenomenalna,odabir najlepsih poena.
Super je i pozdravljanje na kraju meca,kad ih Nole tapse po ramenu,kao bili ste odlicni ali ovde sam ja-zid.
Kraj spota,Nole s peharom visoko podignutih ruku.
Hvala ti,uzivanje je bilo gledati ovaj klip,verujem da ces ih jos mnogo napraviti,na radost Noletu,tebi i svima nama njegovim navijacima
Comment
-
TheZIX90 znam da bi ovo bilo previse,ali da li ces po zavrsetku ove seozne napraviti 1 video klip za celu sezonu sto je nas Novak uradio nzm kako bi se ostalim Novakovcima ova ideja dopala?
e da ne zaboravim sjajan ti je klip sto si uradio
Comment
Comment