Originally posted by Larisa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by TheZIX90 View PostE brate moj da ti znas da sam ja isterao devojku iz sobe kada je bilo polufinale Rima 2011 Djokovic-Marej.Letela je naglavacke,pa ti vidi :-))))Posle sam i brata isterao :-)))
Comment
-
Originally posted by tantuz View PostTako je i mene mama nekada davno izbacila iz dnevnog boravka. Okupile se neke zene starije i mladje, taj brejk Ljovisne i ja napolje...sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by TheZIX90 View PostE brate moj da ti znas da sam ja isterao devojku iz sobe kada je bilo polufinale Rima 2011 Djokovic-Marej.Letela je naglavacke,pa ti vidi :-))))Posle sam i brata isterao :-)))
Od tada najvise volim da gledam sama,ako je mec napet onda to moje gledanje izgleda ko da sam bila u teretani sto od skakakanja,setanja po sobi,preletanja s jednog mesta na drugo,a tome sta sve izgovorim bolje da ne pisemA kad je bas bas napeto bukvalno stanem ispred televizora,dobro je ostao citav dosadsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Petra View PostJao,a ja sam kad je bilo finale AO isterala iz sobe muza sa sve decom,tolko su me nervirali sa svojim komentarima
Od tada najvise volim da gledam sama,ako je mec napet onda to moje gledanje izgleda ko da sam bila u teretani sto od skakakanja,setanja po sobi,preletanja s jednog mesta na drugo,a tome sta sve izgovorim bolje da ne pisemA kad je bas bas napeto bukvalno stanem ispred televizora,dobro je ostao citav dosad
joj boze nadam se da ovo Novak ne cita ove nase komentare
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postako je plazma, bolje nemoj ga kad je Novak u pitanju
joj boze nadam se da ovo Novak ne cita ove nase komentare
A Novak bolje da cita,jer ce cuka da mi preskace,ko atleticari preponesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
I ŠTA SAD JA DA KAEM !!!!!
Kad počnu, te navijači Novaka su ovaki, te onaki.... sve sam psiho i pijanac
Kad počne ludilo vamo na ostatku foruma, nikog više nećemo da pravdamo i branimo
Ja sam mislio da ste vi navijači modernih svatanja,ccccc, ali vi ste samo spremni da budete navijači jednog malog Noleta.
Što se ne ugledate na gospodu, cool tipovi, bez trunke očaja, nema kukanja....
Sve ću ja vas po kratkom postupku
Comment
-
-
Originally posted by Torima View PostI ŠTA SAD JA DA KAEM !!!!!
Kad počne ludilo vamo na ostatku foruma, nikog više nećemo da pravdamo i branimo
Ja sam mislio da ste vi navijači modernih svatanja,ccccc, ali vi ste samo spremni da budete navijači jednog malog Noleta.
Sve ću ja vas po kratkom postupkusigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Originally posted by Torima View PostI ŠTA SAD JA DA KAEM !!!!!
Sve ću ja vas po kratkom postupku
Mi jesmo navijaci modernih svatanja. Gleda se Nole na elcedeju, ptiberu tj. plazmi, se pije tekucina iz fensi casa (bar u pocetku pijenja), neki ce da imaju ili imaju i ledene televizore envajorment frendli... Gde modernije?
Comment
-
Ja sam jednom skoro prebio starijeg brata mec s Andy-em u 1/2 AO 2012 on se probudio na 5-4 u petom setu i dosao meni u sobu da melje o glupostima.
Uglavnom gledam sam njegove meceve kod kuce zatvoren i naravno skacem, setam , jedna fotelja, trosed, pod....
Comment
-
Originally posted by Petra View PostJao,a ja sam kad je bilo finale AO isterala iz sobe muza sa sve decom,tolko su me nervirali sa svojim komentarima
Od tada najvise volim da gledam sama,ako je mec napet onda to moje gledanje izgleda ko da sam bila u teretani sto od skakakanja,setanja po sobi,preletanja s jednog mesta na drugo,a tome sta sve izgovorim bolje da ne pisemA kad je bas bas napeto bukvalno stanem ispred televizora,dobro je ostao citav dosad
Ne da ne dozvoljavam da iko priča, ako se neko ne daj Bože zatekne sa mnom u istoj prostoriji dok je na ekranu maloga ekrana Novak, pogotovu za vreme gustih 1/2gfinala i finala, da komentariše, već ni da bude prisutan... stalno neko ima nešto da kaže. Skoro sam se izdrala na zenicu oka moga, desetogodišnjeg bratanca, na koga nikada glas nisam podigla (pet dana sam se trudila da vadim fleke, vodila i kupovala sve što je hteo... grizla me savest )...tako da.. Novak tamo bije bitke, a ja ovamo... zato i ne volim van kuće da ga gledam....
ZiX i ja bi se pobili garant.. nekada bih ga i ovako preko ekrana...Last edited by miloolja; 16-10-12, 20:29.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOvo videh na kratko i moram da prokomentarišem na kratko... ista ja...
Ne da ne dozvoljavam da iko priča, ako se neko ne daj Bože zatekne sa mnom u istoj prostoriji dok je na ekranu maloga ekrana Novak, pogotovu za vreme gustih 1/2gfinala i finala, da komentariše, već ni da bude prisutan... stalno neko ima nešto da kaže. Skoro sam se izdrala na zenicu oka moga, desetogodišnjeg bratanca, na koga nikada glas nisam podigla (pet dana sam se trudila da vadim fleke, vodila i kupovala sve što je hteo... grizla me savest )...tako da.. Novak tamo bije bitke, a ja ovamo... zato i ne volim van kuće da ga gledam....
ZiX i ja bi se pobili garant.. nekada bih ga i ovako preko ekrana...
Comment
-
Iznenadni odlazak u prodavnicu u vreme TB, obisao se ceo krug u kraju u vreme TB na USO,neprospavana noc posle istog, ciscenje kuce,cigarete nebrojene..;)
Slazem se miloolja, beneficije, a moze i neka egzoticna destinacija
Muzika za klip mozda malo energicnijaSimilis simili gaudet
Comment
-
Comment