Originally posted by Larisa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by ledeni 80 View Postpomerili su ti reprizu za 1h i da cu reprizu opusteno da odgledam posto Live nisam bio u mogucnostisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Nisam gledao posle 4-2 u prvom setu, imao sam obaveze i drago mi je sto nisam, izgubio bih jos par godina zivota!
Kad je najteze, kad je pred ocima najveca pretnja - Novak je najjaci!
Za sve u svakom mecu se on pita, dok je motivacije i hladne glave - do novih generacija bice najbolji.
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinajase siroma uključijo na 3:5 u drugom poluvremenu
pasam
jedva jedvice i ispravijo ono šta jeon dotlen bijo sjebao
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici
Comment
-
Jos MC i prokleti Cincy pa da bude bolji u necemu od Federera i Nadala
Comment
-
-
U pravu si, ali ajde ovako... Cudo je tenis, da igrac napravi istorijsku sezonu, pocne dobro, ali ni priblizno kao tu, sledecu sezonu, ispusti neke vazne titule i meceve i na kraju moze da izadje sa uspesnijom sezonom. Doduse, odigrace dosta vise meceva, preko 10 ako bude kako treba. U tom smislu, ispostavice se manje efikasan, ali opet ima sansu da uzme vise od necega za sta su mnogi (ponekad i on sam) rekli "Od ovoga bolje ne moze!"...
Comment
Comment