Sutra protiv Berdycha samo jako!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Čitajući vaše komentare ovde i na aktuelnoj temi, jer nažalost nisam gledala meč, ono što mogu da kažem je to da jedva čekam da pogledam snimak. Sada mogu samo da ocenim stajling koji je danas bio baš po mojem ukusu i za čistu desetku i da očekujem nastavak igranja u istom ritmu, do samog kraja
sigpic
Comment
-
Peking je Novak odradio rutinski i lagano uzeo titulu.
Sangaj igra za nivo vise a bogami i sve funkcionise
Fh, Bh, servis, ritern, kretanje, mentalna snaga sklapaju mozaik koji protivnicima ne ostavlja previse sansi.
`Najpotcenjeniji`Fh je apsolutno tacna konstatacija forumasa iz vladajucih struktura g-dina Vladana.
Bh i ritern jesu Novakovi zastitni znaci, ali Fh je sve savrseniji. Malo igraca ima toliki broj varijacija iz ovog udarca a Novak sa njim moze sve.
I sa spinom, i sa top spinom, i ravno i jako i svakako. Usavrsavanje Fh jos uvek traje, efekti su evidentni, granice nema.
Kompletan Veliki pecaros bez mane!Last edited by pecaros; 12-10-12, 19:14.sigpic
Comment
-
Još od RG se video primetan uticaj novog člana njegove ekipe, nadam se da će to dovesti do ubrzanja njegove igre i više odlučnosti u odlučujućim mečevima
Najbitnije je da se radi uvek i stalno u tenisu. Jedan dan lenčarenja i već imaš problem u prvom meču.
Mislimo isto ali morao sam i ja malo da se učipimLast edited by Torima; 12-10-12, 19:45.
Comment
-
Originally posted by Torima View PostJoš od RG se video primetan uticaj novog člana njegove ekipe, nadam se da će to dovesti do ubrzanja njegove igre i više odlučnosti u odlučujućim mečevima
Najbitnije je da se radi uvek i stalno u tenisu. Jedan dan lenčarenja i već imaš problem u prvom meču.
Mislimo isto ali morao sam i ja malo da se učipimSrećan sam što sam pobedio Tomija danas koji je u jako dobroj formi. Bilo je mnogo dobrih poena. Nadam se da ću uspeti da održim visok nivo igre i u sutrašnjem meču protiv Berdiha. Pogledajte sliku koju sam danas napravio na putu do stadiona pre meča. Verovatno i oni imaju identičnu sliku mene i mog tima, jer smo im i mi uzvratili u istom stilu Verovatno su ljudi u ostalim automobilima mislili da smo ludi, ali lepo smo se našalili i bilo je zabavno Do sutra - Nǐ hǎo od mene!Last edited by MiljanVR; 12-10-12, 20:19.
Comment
-
Originally posted by Torima View Postimaš pet mogućnosti za pogađanje
DV su mu inicijali
Comment
-
@ MiljanVR
Miljane, u sa vezi sa "Nǐ hǎo" pronašla sam ovo; "Nǐ" je "Ti" a "hǎo" "dobro". Koristi se kao pozdrav, kao naše "zdravo" a ustvari bi bilo nešto kao "svako dobro!" onome koga pozdravljaš."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Crveno bela kombinacija ne može da omane nikada.
Bravo majstore, 69. pobeda o.g.
Srećno u finalu!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Danas je Noletova igra bila poezija, posebno u prvom setu, bilo je neverovatnih poena a Nole je radio kao mašinica, bilo je ovo zadovoljstvo za oči
Srećno i nek si nam ti živ i zdrav još dugo dugo...."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Bravo Nole mastore!Odlicna igra danas u svim aspektima!Sutra samo tako nastavi i titula je nasa!Idemo Nole!!!
Comment
Comment