U covece jedva da stignem malo nesto da reknem...Cestitke Noletu,nadam se da ce nastaviti ovim tempom.Ej ljudi pa pozdrav za vas...nema vas nesto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Da nesto reknemugrabila malo vremena
Nole sutra igra s onim bugarinom,nek mu je sa srecom
Nego nema tute bugarina,lutajuceg repotera,fale oni njegovi postovi,bas
idemo NolesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Ne znam za vas, ali meni je poraz od Mareja uzasno tesko pao. Cini mi se vise nego svi porazi zajedno u Novakovoj karijeri. To kazem jer mi je i dalje mucno kad pomislim na finale u Nju Jorku.
No medalja nikada nema samo jednu stranu. Moguce je da je taj bolni poraz preraste u stimulans koji ce Novaka naterati da ugazi sve dok se ne docepa prvog mesta.
A bilo bi lepo da se to sto pre desi i da posle najbolje sezone u open eri, covek zadrzi prvo mesto na kraju godine i na papiru potvrdi da je i u ovoj bio najbolji.
Comment
-
Originally posted by Big Nole View PostNe znam za vas, ali meni je poraz od Mareja uzasno tesko pao. Cini mi se vise nego svi porazi zajedno u Novakovoj karijeri. To kazem jer mi je i dalje mucno kad pomislim na finale u Nju Jorku.
No medalja nikada nema samo jednu stranu. Moguce je da je taj bolni poraz preraste u stimulans koji ce Novaka naterati da ugazi sve dok se ne docepa prvog mesta.
A bilo bi lepo da se to sto pre desi i da posle najbolje sezone u open eri, covek zadrzi prvo mesto na kraju godine i na papiru potvrdi da je i u ovoj bio najbolji.
Naravno,da svaka medalja ima svoju stranu,doci ce red i na Mareja,samo polako,slozice se kockice,Nole ce pokazati da je najbolji kao sto je vec pokazao u 2011 i imao sezonu koji mnogi mogu samo da sanjaju,uz duzno postovanje.
Tada je Nole podigao visoko lestvicu, sto se igre tice to su svi priznali,bice Nole opet prvisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Petra View PostNego nema tute bugarina,lutajuceg repotera,fale oni njegovi postovi,bas
idemo Nole
Tuto, plizzz
Neće Nole moći bez tvoje podrške!
Ajmo delijo
ajmo ajga sadga sadmuga
Tuto vrati se dimbiduz si naš broj"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postevo ja i Oljica smo dosli do zakljucka da Novak cita nase postove ovde i to smo sigurni cim je Olja trazila crvenu majicu na OI pa je napokon uslisio njenu zelju
Neka neka....
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Takodje mi je taj poraz u finalu USA opena tesko pao, ma sve u tom mecu,pogresna taktika, tvrdoglavost, nemogucnost da se prilagodi,one beskrajne razmene..pocepana kolena..br...Ali zato je Beijing odradio sampionski,tacno onolko kolko je bilo potrebno
Nole idemo
Nedostaju Tutine opservacije, jedinstveni humor, pa se pridruzujem apeluSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostKad vec covek doziva Tutu, moram da dodam da osvojeni Peking nema tu draz bez bugarina
Vrati se tuto vrati, ne daj da forum pati
Dodji ikono da proslavimo Sangaj, Boze zdravljaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment