Postoji odredjena doza mrznje izmedju Top 3, neka neki misle sta god hoce, da su oni dobri prijatelji i slicne stvari, ali nema tu prijateljstva. Cao, zdravo, i to je to.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostNišta tu nema čudno. Nikada nije rekao da su super prijatelji, zna se ko su to... uglavnom ljudi iz detinjstva ili bliskog okruženja. Sa njima je u dobrim i korektnim odnosima verovatno više nego sa nekim drugim teniserima, koji su (odnosi) puni poštovanja i respekta i to je sve.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostPostoji odredjena doza mrznje izmedju Top 3, neka neki misle sta god hoce, da su oni dobri prijatelji i slicne stvari, ali nema tu prijateljstva. Cao, zdravo, i to je to.
Comment
-
To što pročitaš u novinama i portalima pola baciš u vodu. Njega nikada nisam čula da je rekao kako su mu oni odlični prijatelji.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by TheZIX90 View PostPazi ne znam da li se mrze,mozda je to malo gruba rec,ali postoji neka netrpeljivost izmedju Novaka i Federera.JBg meni je krivo zbog toga ali sta ces.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTo što pročitaš u novinama i portalima pola baciš u vodu. Njega nikada nisam čula da je rekao kako su mu oni odlični prijatelji.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostVjeruj mi, kada cuju ime nekog od preostala 3 (iz top 4), zgroze se. Ali bukvalno se zgroze. Mogu oni da glume pred kamerama da su dobri prijatelji, ali jok.
Comment
-
Originally posted by TheZIX90 View PostMa ja znam da nisu prijatelji.Da su oni prijatelji izlazili bi stalno zajedno i isli na vecere i pica.Samo mislim da ne misle zlo jedno drugom i neke povrede da prizeljkuju.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostOk, evo konkretno na primjeru Nadala, vjerovatno im je zao zbog te povrede s jedne strane, ali i drago s te druge, takmicarske strane, ako shvatas sta hocu da ti kazem. Kad je Rafa ispao sa W-a, Federeru je laknulo samo tako. Kakvo su tek olaksanje osjecali na narednim turnirima, pogotovo na OI.
Comment
-
Play resumes at 11am @Usopen semis. Here is a look at @DjokerNole warming up! Beautiful day here in Queen!
Comment
Comment