Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Djokovic trenutno bez zastupnika.
Tennis player Novak Djokovic has “ended his relationship with CAA Sports and is shopping for new representation,” according to Daniel Kaplan of the SPORTSBUSINESS JOURNAL. Djokovic said, “I ended that contract; I am without an agency at the moment. …
Igrace sutra u vecernjem terminu na AAu ;)
Comment
-
NoleCao svima! I najzad je poceo US Open. Moj mec je predvidjen za sutra uvece i bas se radujem sto cu vec sutra osetiti fantasticnu atmosferu na Arthur Ashe stadionu. Nocni mecevi su uvek posebni zbog muzike i publike koja ucestvuje u svakom poenu. A izmedju gemova ima i dosta njih koji se oprobaju i u plesu Pa i ja sam se pridruzio prosle godine, secate se? A kada se zabavljamo i uzivamo dok radimo, moguci su i ovakvi iznenadjujuci udarci i trikovi...
Comment
-
Comment
-
-
Originally posted by Larisa View PostMooooram da prokomentarisem kako mu dobro stoji ovaj dres teget boje bas je opasan!
Ajmo Nolence, rasturaj!
Tih koji trening... mogao je malo duze da ostane na terenu
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostUbice te Jelena na keca... Moli Boga da ne ulazi na forum.
Tih koji trening... mogao je malo duze da ostane na terenu
Jeste steta sto ga nismo jos malo duze gledali"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
Comment