Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ma gluposti,nego sutra ce Novak biti na "Arthur Ashe Kids Day" i prenosice se na CBS Sports od 12-1:30 p.m po njihovom,pa ako neko nadje stream neka postavi ovde.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View Post"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View Post
Da li ste znali da Dusan Vemic nosi naocare za sunce na svim mecevima i danju i nocu, i po suncanom i po oblacnom danu, ne zato sto je SELJAK, vec zato sto je VAMPIR !
Novak se izgleda upetljao i sa vampriskim klanom, koji mu dostavlja hranu bez glutena !
Comment
-
Pa naravno da je klasicna zajebancija , btw citave novine su posvecene tome, prelistajte ih malo bice vam sve jasnijesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
VIDEO: Novak Djokovic - Pre-Event #USO12 http://www.usopen.org/en_US/video/20...800000577.htmlLast edited by MiljanVR; 25-08-12, 23:30.
Comment
-
NoleUpravo sam se vratio sa Arthur Ashe Kids day-a. Bas sam se super proveo, smejali smo se non-stop! Nadam se da cete imati priliku da vidite neke slike i video klipove na netu. I u slucaju da niste ispratili poslednji video na HEAD Tennis, mozete da ga pogledate i ovde. Nisam predvideo da moj predlog moze tako lako da se pretvori u fijasko...Al dobro. Pamet u glavu i...nove loptice u dzep ;)
Comment
-
Evo i transkript intervjua kome je lakse:
An interview with: Novak Djokovic
Q. I believe your youth coach was quoted as saying there are issues you're dealing with that you're not speaking about. Can you give your reaction to what your coach said, former coach?
Look, Jelena is one of the first coaches. I mean, she taught me all the basic stuff about tennis. She helped me a lot in my life. She knows me well. We haven't seen each other so often in the last five, six years. We are still in touch. It was great feeling to share our dream. I can say "ours" because it was her dream also to win a Wimbledon trophy and to be out there with her. Everybody has an opinion. I'm sure she didn't mean any harm, and everybody can observe the situation around me, around, you know, a regular person on different kind of ways. I'm not gonna say anything about that, you know, because everybody has problems. I'm sure that you all agree. You know, my problems are much smaller than an average person's problems. I cannot complain about my life.
Comment
-
-
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment