Pa ja stvarno ne mogu da poverujem vise u ove domace novinske naslove kada je u pitanju Novak.Ovo sa testerom je prevrsilo svaku meru....Sada su sa hvalospeva presli na cudesa, svasta, sta je sledece, nosi traktor u torbi i preore travnjak na W...Ostavite bre coveka na miru , pokusajte da radite ono za sto ste placeni....Zivelo novinarstvo..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Odlicna je oprema
Ne prokomentarisah ovu odluku da od sledece godine opet igra DC. Uopste mi se to ne dopada. Prosle godine je upropastio ostatak sezone odlukom da rovit i emotivno potuno ispraznjen nakon osvajanja US Opena nastupi u mecu protiv Argentine, sto ga naravno nije postedelo kritika javnosti. Ima mnogo vaznijih stvari od DC-a, njemu prioritet treba da budu Slemovi. I bez njega je to sasvim solidana ekipa koja, ako nista drugo, moze barem da obezbedi opstanak u svetskoj grupi. On je sasvim dovoljno uradio, prakticno je sam doneo trofej, usrecivsi kako one koji ga zbog cetvrtog mesta na OI vec uveliko pljuju, tako i one koji ne navijaju za njega ali eto navijaju za Srbiju. Dokazivati patriotizam onima koji taj pojam tumace po iskrivljenom sistemu vrednosti Sizifov je posao i samo ce ga kostati ponovnog razvlacenja po medijima. No, znamo da, bez obzira na sve, njemu dosta znaci igranje za Srbiju i da voli da je reprezentuje na takav nacin, pa se ova odluka mora postovati, mada mi se licno ne dopada.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostOdlicna je oprema
Ne prokomentarisah ovu odluku da od sledece godine opet igra DC. Uopste mi se to ne dopada. Prosle godine je upropastio ostatak sezone odlukom da rovit i emotivno potuno ispraznjen nakon osvajanja US Opena nastupi u mecu protiv Argentine, sto ga naravno nije postedelo kritika javnosti. Ima mnogo vaznijih stvari od DC-a, njemu prioritet treba da budu Slemovi. I bez njega je to sasvim solidana ekipa koja, ako nista drugo, moze barem da obezbedi opstanak u svetskoj grupi. On je sasvim dovoljno uradio, prakticno je sam doneo trofej, usrecivsi kako one koji ga zbog cetvrtog mesta na OI vec uveliko pljuju, tako i one koji ne navijaju za njega ali eto navijaju za Srbiju. Dokazivati patriotizam onima koji taj pojam tumace po iskrivljenom sistemu vrednosti Sizifov je posao i samo ce ga kostati ponovnog razvlacenja po medijima. No, znamo da, bez obzira na sve, njemu dosta znaci igranje za Srbiju i da voli da je reprezentuje na takav nacin, pa se ova odluka mora postovati, mada mi se licno ne dopada.
Meni se takodje ne dopada sto je odlucio da igra DC,prvo sto ga to umara u vec onako preopterecenoj sezoni,vazniji su GS-movi. Drugi razlog si napisao,ne treba da igra zbog necijeg iskrivljenog patriotizma,dosta je uradio za Srbiju,salatara je osvojena,dosta od Noleta.Nek se okrene sebi,osvajanju turnira,u ovoj Srbija mnogima ne valja,sta god Nole uradi.
Originally posted by majabl View PostStani u red, prvo mora Fladanu.
Ali tuga od novinarstva i naslova i vijesti.
Originally posted by Vule_89 View PostPa ne leci valjda tako frustracije..
Ivanisevic i Mac prognoziraju da Marej osvaja US-open.volim njihove prognozeLast edited by shminka; 22-08-12, 17:52.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
-
Ne znam da li je neko objavljivao ovaj tekst...
http://www.6yka.com/novost/27373/kad...ovic-zanijemio
Comment
Comment