Originally posted by Big Nole
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by Rossini View Post..za pocetak,mozes mi se obracati sa Rossini..a covek je postavio pitanje..nagradno pitanje..;)
I ovo je fan tema, rasprave, prepucavanja, međusobna i sa drugim svetskim facama, ako možete na nekom drugom mestu, molim vas.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
NoleI veverica se najzad vratila Trudim se da se ponovo sprijateljim s njom, ali Pjer mi nikako ne da. Samo je juri po dvorsitu Nema veze, danas je ipak uspela da se zadrzi duze (dok je Pjer spavao) i pozeli mi srecu za sutra ;)
Comment
-
Evo ovako posto je ovo nasa tema, napisacu posto dosta vas ne zna o cemu se radi.
Nas genijalac Big Nole je pre 7 meseci odlepio, odlepio je ipak blaga rec za to...
Covek je napisao tekst od nekih 500 reci kako je nas Miljan izvrsio samoubistvo posle neko Noletovog poraza a tekst je navodno pronasao u nekim lokalnim novinama.
Miljan bas celog tog dana nije ulazio na forum.
Znam da sam pricao i sa Vladanom i Bojanom i da je kaznjen sa 6 meseci, da sam se ja pitao dobio bi dozivotnu bananu. Eto toliko. Umesto sporta i normalne zajebancije covek napisao najogavniju bljuvotinu koja ni psihopatama ne bi bila smesna.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Vratila se veverica!!!!
To je to... poslednji znak, poslednja kockica je legla...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostEvo ovako posto je ovo nasa tema, napisacu posto dosta vas ne zna o cemu se radi.
Nas genijalac Big Nole je pre 7 meseci odlepio, odlepio je ipak blaga rec za to...
Covek je napisao tekst od nekih 500 reci kako je nas Miljan izvrsio samoubistvo posle neko Noletovog poraza a tekst je navodno pronasao u nekim lokalnim novinama.
Miljan bas celog tog dana nije ulazio na forum.
Znam da sam pricao i sa Vladanom i Bojanom i da je kaznjen sa 6 meseci, da sam se ja pitao dobio bi dozivotnu bananu. Eto toliko. Umesto sporta i normalne zajebancije covek napisao najogavniju bljuvotinu koja ni psihopatama ne bi bila smesna.
--
Ne kapiram zasto Svajcarac nije zasluzio da vredjamo do mile volje? Mnogo kvalitetniji ljudi (i zene su ljudi) su na forumu nazivani svinjama i sl..
Comment
-
Srpski ne razumete? Rešavajte vaše frustracije na drugim mestima.
Ti Big Nole baš čačkaš bez potrebe... svrbi te nešto?sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTi Big Nole baš čačkaš bez potrebe... svrbi te nešto?
Dopisao sam poslednji post zato sto nije fer da sve ostane na recima Indiga koji ocigledno lose kapira. Sto se mene tice sa tim retardiranim banom sam davno zavrsio.
Comment
-
Znaci nas deset je lose ukapiralo? Big Nole > Steven King
Al nije sala nazalost, treba ti pomoc.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Zašto da se ne ubacujem, a tu najveću glupost koju si mogao onda da napraviš, verovatno je samo tebi "smešna" i nikome više.sigpic
Comment
Comment