Originally posted by Paradox91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Defending champion @DjokerNole in the house #Wimbledon NoleCao svima, jesam li vam nedostajao? E pa vi meni jeste, i evo me ponovo sa vama. Vracam se svojim starim dobrim navikama - malo Wimbldonske trave za uzinu Imao sam jednu nedelju odmora i poveo sam Jelenu u Skotsku (zemlju Andy Murray-a) kao iznenadjenje za njen rodjendan. Bilo nam je jako lepo. Stigao sam juce u London i imao prvi trening na travi. Dobro se osecam. Kako vam prolazi leto do sada?Last edited by MiljanVR; 18-06-12, 23:39.
Comment
-
Miljane ja te tvoje slike ne vidim, ni u prošlom postusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Sara View PostJedu travu, valjda ih nece suspendovati zbog dopingaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Comment
-
Eeee sada vidim...vidi stavio si istu kao i ja
Ali onu dole kada si čestitao Jeleni rođendan, pa ispred tri srca, fali slika.
Ja bih obrstila ceo pašnjak, samo da odbrani titulu, malo soli i voila.
EDIT: Zašto draga baš ove noći... ništa specijalno... ali biće uskoro.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostEeee sada vidim...vidi stavio si istu kao i ja
Ali onu dole kada si čestitao Jeleni rođendan, pa ispred tri srca, fali slika.
Comment
-
Pa dok sam ti ja objašnjavala u postu da ti se slike ne vide, ti si onu dodao.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa dok sam ti ja objašnjavala u postu da ti se slike ne vide, ti si onu dodao.
Comment
-
Prestani da se ponašaš kao derište i da se pleziš. Starija sam od tebe, to nije lepo.
Nemoj Novak da se razočara kada ovo vidi, pa umesto tebe da pozove na GS, odem ja.
I dosta više imamo Chat.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPrestani da se ponašaš kao derište i da se pleziš. Starija sam od tebe, to nije lepo.
Nemoj Novak da se razočara kada ovo vidi, pa umesto tebe da pozove na GS, odem ja.
I dosta više imamo Chat.
Comment
Comment