Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Super baka!!!
http://www.rts.rs/page/magazine/ci/s...%B2%D0%B5.html
Hvala Ti Novače što postojiš i što si takav kakav si!
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostNajavljuje se velika kisa sjutra, a bice i vjetra. U tako teskim uslovima Novak nema sanse, ne moze on probiti Nadala. Odlaganje za ponedeljak znaci i laganu pobjedu Spanca, Novak ga nikad u ponedeljak nije pobijedio.
p. s. Postoji li bilo kakva sansa da se sjutra odigra mec?Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Eto još jedne stvari koju Novak može da prevaziđe, a sada je pravi trenutak za to, da pobedi u ponedeljak.
Izgubio je do sada dva puta?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNajavljuje se velika kisa sjutra, a bice i vjetra. U tako teskim uslovima Novak nema sanse, ne moze on probiti Nadala. Odlaganje za ponedeljak znaci i laganu pobjedu Spanca, Novak ga nikad u ponedeljak nije pobijedio.
Prognoze su rzalicite ali svi kazu kisa. Pitanje je kad pocinje i koliko ce jaka da bude.
Comment
-
http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=617119
Čini mi se da sam se tog ponedeljka 11.9. prošle godine radovala, ali ko velim nema Vladan potreba da toliko baš baca čini i dovodi me u zabludu.Last edited by miloolja; 09-06-12, 23:03.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Vladan:
Troll level - GOATDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment