Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Prvo mi je delovao sav bolestan, dok je gubio, bas mi onako bled i nikakav bio.
ALi kad je uzeo 4ti, sunce ti koliko besa i nervoze je kroz dranje izbacivao juuu, i videlo se koliko mu se tada i moral digao skroz i da je pun sebe.
Ja cak matorom rekao, ako Novak uzme 4ti, nema sta da COnga trazi u 5om setu sa njim, i to mislim za bilo koji mec, bilo gde. Nema sta Conga da trazi u 5 setova protiv Novaka, samo sto cale hteo da me juri po kuci i ubije, koliko je bio nervozan. A ja ozbiljno mislio.
I verovatno ce se Novak odmoriti fino za polufinale, favorit pa srecno u polufinalu.
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postmoram gledati ovaj mec u snimku makar ne spavao nocas
Kad kad kad ?sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View Post
I verovatno ce se Novak odmoriti fino za polufinale, favorit pa srecno u polufinalu.
Bonomo, pre će biti snimak na B92, noćas, možda, sa sve Vujučinom.
Ne znam stvarno. Nema nigde nikakva informacija, zvanična.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Evo neki HL, doduse bas kratak, za one koji ne mogu da docekaju: http://www.rolandgarros.com/en_FR/mu...8000004c8.html
Comment
-
Da eto altlosta je pronašla, kada sam gledala njihov program stajalo je nešto drugo, ali važno je da će dati snimak.
Evo 10ak min sa pres konferencije http://www.tennischannel.com/video/# =N4cmF5NDrmGyrUtzlBsMTaAj0JX70_Ws&embedCode=N4cmF5 NDrmGyrUtzlBsMTaAj0JX70_Wssigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment