Mislim da mu je najveći gaf što je to delio po školama. Sve ostalo manje-više. Nisam čula da se neko od Novakovih olašavao, ali i ako je pogrešno shvaćen, loš tajming, a i kontekst.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostMislim da mu je najveći gaf što je to delio po školama. Sve ostalo manje-više. Nisam čula da se neko od Novakovih olašavao, ali i ako je pogrešno shvaćen, loš tajming, a i kontekst.
Ja sam na vestima procitao saopstenje... Moze biti da sam se istripovao ali prilicno sam siguran da su osudili pesmu.
Comment
-
Ma ogradiće se od toga sigurno, ako već nisu. Jednostavno, tako mora.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostMiljanče,
ne pratiš nastavu.. Jel može bez fejsa, tvitera..
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMa realno pjesma je sprdnja i covjek ce postati popularan bar na neko vrijeme zahvaljujuci njoj ali pjesmu ne treba dozivljavati kao poziv na kladjenje, covjek je htio da kaze da je Novak pobjednik i da je uvijek ubijedjen u njegovu pobjedu
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSamo za Pancheva9.
Spoiler
Ova desna noga kao da je od Konstantina Kostjukova..
Obzirom da godinama na šljaci fura "pogrešne boje", tek na betonu sledi "prava kombinacija"..;) Planiram neku opkladu sa njim, ali videćemo kako da izvedem(o).. Možda pomogne i Miljanče Vranjanče portparolče ( best Novak buddy )..
"Spoiler" je previše obučen..;)
Juventus: dobrodošao..
Comment
-
Novak podelio uloge u filmu. http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post783750sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Smpaticni Noletovi izbori... meni je najsmesnije sto se potrudio da da tacne odgovore.
Del Potro kad ga pogledas iz sugestiranog ugla ima fizionomiju Lemoni Sniketa - klasicnog zloce u decijim filmovima.
Berdih je kao ispao iz knjiga o arijevskoj rasi, visoki plavusan hladnog pogleda - takav mora da je pametan.
Federer - uplakana princeza..
Steta sto se van meceva forsiraju samo najbolji igraci. Menjam Tursunove i Bagdatisove treninge za Rafine i Pedjine.
Comment
Comment