I igrace Novak sa Deviliderom... Ja ne znam nista o njemu. Samo znam da je pobedio Krajinovica u prvom kolu i to je to .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jos jedna pobjeda..jos jedan korak blize ulaska u istoriju
Novak je prvi set odigrao savrseno,savrseno!!A onda slijedi to standardno opustanje,koje mi postaje simpaticno Nole mili,RG je tvoj,sve ostalo ce me sokirati!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Hahahahaha . A slika je stvarno ludacka .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Pozdrav Novakovci citam vas skoro svakodnevno i moram da pohvalim vas rad posebno Miljana i Olje a i ostali ne zaostaju mnogo.Posto mi je prvi post ovde svi znamo sta je Novak uradio prosle godine ali za mene ono glavno je tek pocelo naravno najvazniji turnir u dosadasnjoj karijeri je upravo RG 2012 gde se nadam se pise nova istorija u tenisu sto od naseg sokola svi ocekujemo ,naravno put do trofeja nije lak ali svi ocekujemo ocekivan okrsaj prvo Rogera u 1/2finalu pa Rafu u finalu jer se tako pravi istorija tenisa protiv najacih a da to moze vec je pokazao na predhodna 2 GS kada su savladani Roger i Rafa i Endi i Rafa ,to ocekujem i sada jer je to istorija.Novak je u 2 kola vec pokazao da je spreman za ono sto ga ceka naravno nije to konstantno vrhunska igra ,sto uostalom nije ni potrebno s obzirom na snagu protivnika ali smo vec videli i protiv Staracea u 2.setu i protiv Kavcica u 1.kakvoj se igri treba nadati na RG(wineri i greske 14-2,14-4)za mene to je sampionski ,naravno nema potrebe drzati taj nivo igre ceo mec ali kako odmice turnir ocekujem produzenje visokog nivoa igra na vecinu meca.Sledeci protivnik je Devilder gde bi vec trebalo ocekivati visi nivo igra u 2 seta i jedan opustajuci.Toliko za prvi post ovde i naravno pratimo Novaka do titule.
Comment
-
Dobrodošlica pridošlom članu najjačoj ekipi ovde
Dobra ti je profilna slika, a avatar?Last edited by miloolja; 30-05-12, 18:52.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by juventus View PostPozdrav Novakovci citam vas skoro svakodnevno i moram da pohvalim vas rad posebno Miljana i Olje a i ostali ne zaostaju mnogo.Posto mi je prvi post ovde svi znamo sta je Novak uradio prosle godine ali za mene ono glavno je tek pocelo naravno najvazniji turnir u dosadasnjoj karijeri je upravo RG 2012 gde se nadam se pise nova istorija u tenisu sto od naseg sokola svi ocekujemo ,naravno put do trofeja nije lak ali svi ocekujemo ocekivan okrsaj prvo Rogera u 1/2finalu pa Rafu u finalu jer se tako pravi istorija tenisa protiv najacih a da to moze vec je pokazao na predhodna 2 GS kada su savladani Roger i Rafa i Endi i Rafa ,to ocekujem i sada jer je to istorija.Novak je u 2 kola vec pokazao da je spreman za ono sto ga ceka naravno nije to konstantno vrhunska igra ,sto uostalom nije ni potrebno s obzirom na snagu protivnika ali smo vec videli i protiv Staracea u 2.setu i protiv Kavcica u 1.kakvoj se igri treba nadati na RG(wineri i greske 14-2,14-4)za mene to je sampionski ,naravno nema potrebe drzati taj nivo igre ceo mec ali kako odmice turnir ocekujem produzenje visokog nivoa igra na vecinu meca.Sledeci protivnik je Devilder gde bi vec trebalo ocekivati visi nivo igra u 2 seta i jedan opustajuci.Toliko za prvi post ovde i naravno pratimo Novaka do titule.
Comment
-
Uskoro će juventus da promeni avatar... mislim pehar.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostUskoro će juventus da promeni avatar... mislim pehar.
Comment
-
Iako nisam fan Novaka , posto vidim da Nole Miljanu aktivno odgovara na pitanja na FB-u , 4. put cini mi se Ako je ikako moguce da Miljan postavi pitanje posto je uvek u vrhu neko i usput da kaze da Nole ima dosta fanova na SK posto ih ima i ako moze tj da napise pozdrav sa SK foruma , rado msm da bi svi Noletovi fanovi ovde to lajkali rado + neko moze predloziti Miljanu sta da pita.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Juventus pozdrav! Vidi se da imas ukusa i za fudbal i tenis .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment