Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostPrihodi su im prosle godine bili 1.437 milijarde dolara, Nikeu 2.82 milijarde, Adidasu 1.254 milijarde. Mocniji su masu od STa to je jasno, vlasnik je najbogatiji covjek u Japanu koliko vidim da se prica i dobro je on prosao sigurno. Sad da vidimo kakve ce mu opreme biti. E da je igranje sa ugledom ima i toga, ali ne vjerujem da su mogli finansijski da ga isprate Reebok, Fila, Lacoste, a posto nece u Nike i Adidas onda mora ovako...
Reebok je pod Adidasom..
Umbro i Converse pod Nike..
Sve će ih progutati Nike i Adidas( ostaće samo nekoliko)..
I neko kao Uniqlo..
Comment
-
Većina nas nije ni čula za njih (ja jesam primetila Nišikorijevu crveno-belu opremu i to je sve )
Ali kako očas nađosmo kako su moćni i bogati i šta se po svetu na ekonomskim stranama piše o ovom novom dilu..
Originally posted by Vladan View PostPrihodi su im prosle godine bili 1.437 milijarde dolara, Nikeu 2.82 milijarde, Adidasu 1.254 milijarde.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
NoleThank you all for your great wishes, love, photos and nice words! I had a great day with my closest ones! My Jelena even made me a Bday cake! Can you imagine what was my wish? #bestfansintheworld #nolefam #anolderguy
Hvala vam svima na divnim željama, ljubavi i lepim rečima! Proveo sam divan dan sa najbližima! Moja Jelena mi je napravila i rođendansku tortu! Možete li da zamislite šta sam poželeo?
Comment
-
Hvala vam svima na divnim željama, ljubavi i lepim rečima! Proveo sam divan dan sa najbližima! Moja Jelena mi je napravila i rođendansku tortu! Možete li da zamislite šta sam poželeo?
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Panchev9 hvala, ovo moram da ubeležim.
Patike, pa da.. one su Adidas... za sada mu odgovaraju, kada nije plava šljaka i kada mu ti vratiš ovaj fenmenalan par
sigpic
Comment
-
-
AAaaaaaa zaboravila sam na taj momenat..sada mi je sve jasnije..sigpic
Comment
-
-
Ima tu i neke ESENCIJE u vidu toga da kada je Japan pretrpeo nukleo i zemljotres katastrofu Novak je pruzao javnu podrsku Japanu.
A znamo kakav su japanci narod (sve u superlativima) tako da je Novak i bez ovog ugovora tamo jako drag gost i jos sada ovo sa Uniqlo-m>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment