R.I.P. deko, saucesce Nole.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by altlosta View PostVise ti ožuljao od editovanja, ovo je sve bilo na istom mestu"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Porodicci Djokovic moje saucesce i ja mislim da je ovaj turnir Noletov,zato sto je izjavio da ce ga posvetiti dedi."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostPorodicci Djokovic moje saucesce i ja mislim da je ovaj turnir Noletov,zato sto je izjavio da ce ga posvetiti dedi.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostJbg mator covek, sve u svemu saucesce.
Dajte ljudi pisite u nekim trenutcima sa dostojanstvom.
Saucesce porodici Djokovic na velikom gubitku.
Pocivaj u miru, deko.
Nole,tesko je ali moras biti jak i izdrzati.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostNekima mozda nikada njegov preminuli nece biti mator,tako da ti je saucesce glupo do bola.
Saucesce porodici Djokovic na velikom gubitku.
Pocivaj u miru, deko.
Nole,tesko je ali moras biti jak i izdrzati.
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostNekima mozda nikada njegov preminuli nece biti mator,tako da ti je saucesce glupo do bola.
Comment
Comment