Originally posted by Panchev9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Novak je stavio ovu sliku za profilnu na fb.Sta li ovo znaci?
Comment
-
Evo stavio je i ovu sliku Na svom profilu ima timeline sadaLast edited by MiljanVR; 30-03-12, 19:07.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nick VujicicHere it is, two good-lookin' Serbians...Novak Djokovic is a very nice, fun, genuine and cool guy. He truly loves his country Serbia and I love how he values his position to inspire others to be all that they can be. It was an honor. We will post up a video of us in a week or two.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNemam zamerki nikakvih nije bilo posteno prema publici da ga prerano dobije...Pa Nole je veliki sampion i dzentlmen, na sve ti taj misli Platili ljudi kartu da odgledaju dobar susret rano bi otisli kuci da nije malo spustio gas u drugom setu
Comment
-
-
Evo šta je rekao posle meča:
Počeo sam kao i u četvrtfinalu, veoma jako i agresivno, napadao sam njegove udarce, ali jednostavno nisam mogao u istom ritmu meč da privedem kraju. Bio je ovo vrlo sličan meč onom sa Fererom. Mislim da je bilo uzbudljivo, kako za nas dvojicu, tako i za publiku. Nisam očekivao lak susret i srećan sam zbog prolaska u finale.
Uz svo poštovanje, mislim da sam mu omogućio da se vrati u meč, jer sam napravio veliki broj neiznuđenih grešaka i poklanjao mu poene. Onakav pad u drugom setu ne smem sebi da dozvoljavam ni protiv koga. Lako smo mogli da igramo i treći set. U finalu ću pokušati to da popravim
Svi znamo Endijeve kvalitete i on je godinama u samom svetskom vrhu. Opasan je na svakoj podlozi. Ovde smo igrali finale 2009. godine i izgubio sam u dva seta. Mi smo zajedno odrasli, poznajemo se jako dobro i sličan smo tip igrača. Na terenu smo rivali, a van njega prijatelji. Verujem da se na njega neće mnogo odraziti što nije igrao protiv Nadala, videćemosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment