Znaci ni jedan stream nije hteo da mi radi,taman kada je trebao NOvak da pocne ugasili su ih,a cekao sam kao debil 3 sata...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
NoleHope #60minutes story inspired you to love tennis more. I love it with all my heart. Tomorrow i play 2nd after 1pm match, lets go! Nadam se da vas je emisija #60minutes inspirisala da jos vise zavolite tenis. Ja ga volim celim srcem. Igram sutra 2gi mec od 1pm. Iiiideeeemooo!!!
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostLijepo je to procitat',mnogo mu je i ona pobjeda juce znacila,ne znam sta mu se desilo ali mi se svidja reakcija
Comment
-
Last edited by miloolja; 26-03-12, 08:46.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostPa pogledaj video koji sam postavio bolje(a ovo ti je tekstualno sto je Nole postavio)Ja tacno znam sta se desilo,cela ova situacija u ovom trenutku,zeli svima da pokaze da je on jos glavni i da je najbolji,to je njegov ogromni motiv sada i zato sam siguran da ce igrati odlicno
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Evo nešto sa današnjeg meča protiv Viktora
... mada čekamo neki snimak onog đuskanja na kraju...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostEvo nešto sa današnjeg meča protiv Viktora
... mada čekamo neki snimak onog đuskanja na kraju...
Evo i jedan odlican video
NOVAK DJOKOVIC // No Limit HD
Last edited by draza; 27-03-12, 11:58.
Comment
-
Originally posted by draza View Post
http://sportv.globo.com/site/eventos...-em-miami.html "Ai se eu te pego"
Comment
-
Znam da je zbog toga,odigrao je malo na kraju uz pesmu
Comment
Comment