Meni ne bi bilo lakse da je los dan. Ovako je uradio sta je do njega bilo, protivnik je odigrao blizu savrsenstva i krajnjih mogucnosti svoje igre, to je jednostavno jedan od onih dana, kad koliko god da se trudio, koliko god da si bolji relano, ne mozes da pobedis. Isto kao Nadal prosle godine u Montrealu protiv Dodiga, isto kao Fed protiv Nalbandiana 2005. na TMCu... Jednostavno, neko gore je rekao da Novak ne moze danas da pobedi i to je to... Takticki je odigrao izvrsno, taj jedan brejk koji je pretpeo je bio zbog njegovog inata, mozda je upravo i taj jedan brejk dao Isneru krila da tako izvrsno nastavi mec. Big John je video priliku i iskoristio je najbolji moguci nacin. i nista manje.
Potisten sam, ali ne i besan. Besan sam bio pre 2 nedelje, kad je igubio od Murraya jer mu se nije igralo... Danas mu se igralo, ali avaj... To su "oni dani"... Ladies know what I'm talking about.
Potisten sam, ali ne i besan. Besan sam bio pre 2 nedelje, kad je igubio od Murraya jer mu se nije igralo... Danas mu se igralo, ali avaj... To su "oni dani"... Ladies know what I'm talking about.
Comment