Ceo dan je išla najava-promo video u kome su najavljivani gosti: Kristijan Slejter, Leni Krevic i Novak, da bi neposredno pred emisiju išla ista ta najava bez Novaka. Nešto se sigurno nepredviđeno u međuvremenu desilo. Tako da je vest, tada, bila proverena.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Da videla sam, ali Novak je prikazan na blic u najavi, kao i Leni, tako da nisam mogla da procenim da li je iz emisije ili neki snimak sa drugog mesta. Nije prikazan kao Slejter gde se vidi da ćaska sa Elen.
Definitivno ono nije bilo iz emisije.Last edited by miloolja; 07-03-12, 19:47.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Novak snima novu reklamu sa Mariom 418012_368685556497803_135156959850665_1209217_2074135120_n.jpg428620_368684576497901_135156959850665_1209214_447658778_n.jpg533022762.jpg
Comment
-
Nole postao zaštitno lice preduzeća ''Bombardier'', vodećeg svetskog proizvođača inovativnih transportnih rešenja, od komercijalnih aviona i poslovnih mlaznjaka, do opreme, sistema i usluga za železnički saobraćaj.
Tačnije, postao je zaštitno lice (ambasador) njihovog Learjet aviona.
sigpic
Comment
-
Još malo van-teniskih, a okolo-turnirskih sličica.
https://www.facebook.com/media/set/?...3&l=cc3b02f3f6
A ovo kada sam videla...
prva asocijacija...Last edited by miloolja; 09-03-12, 19:48.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
sigpic
Comment
-
NoleHot day today in the desert. Im through to next round vs Anderson, looking fw to pick up game level
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPa normalno da je protiv Andersona,pisalo je jos juce na sajtu IWa,uopste ne znam sto se digla tolika prica oko toga
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPa znam da je Visko to rekao ali smao treba poci na sajt i vidjeti da je Philipp predao,a i Bojana je postovala.Zna se koliko Njemac ima problema sa povredama
Comment
Comment