Originally posted by Panchev9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
-
Last edited by miloolja; 21-01-12, 15:53.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mali intervju u studiju posle pobede nad Mauom.
http://espn.go.com/video/clip?id=748...goryid=2378529sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Eto, Hjuit je dobio Raonića za kog su govorili da bi pobedio Noleta u 4. kolu.Zaključak, Nole će na čistu sreću da prođe 4. kolo.U četvrtfinalu će verovatno opet da dobije sve na sreću hahahhahahhahah
Tog Đokovića tera sreća već 53. nedelju odnosno godinu dana.
Napomena: Shvatićete da se šalim na račun onih koji misle da Đoković nije zasluženo broj 1 ili nešto slično.
Ako nastavi da koristi talenat, inteligenciju i da vredno radi, teraće njega sreća još duuuugoooo duuuugooooLast edited by MarkedOne8; 21-01-12, 18:23.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostEto, Hjuit je dobio Raonića za kog su govorili da bi pobedio Noleta u 4. kolu.Zaključak, Nole će na čistu sreću da prođe 4. kolo.U četvrtfinalu će verovatno opet da dobije sve na sreću hahahhahahhahah
Tog Đokovića tera sreća već 53. nedelju odnosno godinu dana.
Napomena: Shvatićete da se šalim na račun onih koji misle da Đoković nije zasluženo broj 1 ili nešto slično.
Ako nastavi da koristi talenat, inteligenciju i da vredno radi, teraće njega sreća još duuuugoooo duuuugoooo
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postja mislim da andy Murray nece ni doci do polufinala,vec ce ga conga zaustaviti u cetvrfinalu, finale djokovic-nadal
dal takve stvari sto wilander prica o noletu sme da mu kaze u njegovoj emisiji
Comment
-
Đoković je dobio super termin.Ne počinje pre 11 po našem vremenu.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPorešno si shvatio. Ne dovodim u pitanje ispadanje Ozzie, već njegovo konstantno igranje u večernjim terminima, kao domaćina, naravno.
Ali šampion igra večernju u 4. svakako.
Comment
-
Mekinro: Srbin me je pomračio
Kada vas sedmostruki grend slem šampion i "vlasnik“ najefikasnije odigrane sezone u istoriji belog sporta toliko nahvali, kao što Džon Mekinro radi kada govori o Novaku Đokoviću, jasno je da se ne radi o kurtoaziji, već rečima koje imaju težinu.
Rod Lejver je bio moj idol i dva puta je osvojio sve grend slemove u godini, pa mislim da niko ne može da bude dobar kao on i da ga stigne. Ipak, Novak je u 2011. uspeo da pomrači moju sjajnu sezonu iz 1984, jer ono što je on uradio sigurno je najbolja godina i rezultat nekog igrača u istoriji otvorene ere u tenisu", rekao je Mekinro u Melburnu.
Amerikanac je zadovoljan što tenis više nisu samo Federer i Nadal, i što se sada za vrh bori više asova.
"Dobro je za ovaj sport što je Đoković razbio vladavinu Federera i Nadala. Doveo je igru na novi nivo. Ko bi rekao da će da vodi 10:1 protiv njih dvojice u međusobnim susretima. Ali, ne samo da ih je pobeđivao, već je to radio sa stilom, uz dozu humora, pokazavši svoj karakter i ličnost".Last edited by draza; 22-01-12, 12:53.
Comment
-
Originally posted by draza View PostMekinro: Srbin me je pomračio
"Dobro je za ovaj sport što je Đoković razbio vladavinu Federera i Nadala.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostKad sam čitao ovo, mislio sam da će direktno da kaže da je razbio Federera i Nadala, mada se to odnosi na isto.XD
Razbijanje...ali izgovoreno na fin nacin...
Comment
-
Ponedeljak: 1.Psihologija, 2.Matematika, 3.Srpski jezik, 4.Engleski, 5.Geografija
Razmišljam da li da dođem kući posle trećeg časa da gledam Noleta.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Originally posted by draza View PostMislim da je recenica objasnila sve-"Ali, ne samo da ih je pobeđivao, već je to radio sa stilom, uz dozu humora, pokazavši svoj karakter i ličnost".
Razbijanje...ali izgovoreno na fin nacin...
MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!
Comment
Comment