Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nole, idi u peršun!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zar vi koji i dalje verujete da mogu da suspenduju Sinera postojite?
    Nema ništa od toga, to će uništiti reputaciju tenisa.

Comment

• Originally posted by Kule View Post
      Zar vi koji i dalje verujete da mogu da suspenduju Sinera postojite?
      Nema ništa od toga, to će uništiti reputaciju tenisa.
      Mislim da će biti suspendovan. U neku ruku on mora da odgovara. Poneo se neodgovorno. Može biti da će suspenzija biti minimalna ali biće.

Comment

• Biće prikriven ban, u nekom obliku.

Comment

• Odustao od Torina. Očekivano. Navodno povreda, moguće da jeste neka sitna a možda i nije nego samo formalni izgovor na koji ima pravo.

Comment

• Pašće mnogo Novak na rang listi, što će biti velik problem na turnirima u 2025. godini.

Comment

• Ostaje u top 10. Biće deveti. To ga drži da se ne sretne sa top2 pre QF. To nije tako loše.

Ova sezona je pokazala da se trend njegovog nekog pada i kraja karijere nastavlja. Potpuni debakl u pogledu motivacije.

Što se tiče rang liste, moraće sad ranije da hvata formu ako je lošije rangiran. Mada on sledeću godinu sa dobrim rasporedom i ozbiljnim fokusom može da završi sa preko 5000 poena što ga vodi i na Nitto i na mesto broj 3 ili 4.

Comment

• Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
                Ostaje u top 10. Biće deveti. To ga drži da se ne sretne sa top2 pre QF. To nije tako loše.

Ova sezona je pokazala da se trend njegovog nekog pada i kraja karijere nastavlja. Potpuni debakl u pogledu motivacije.

Što se tiče rang liste, moraće sad ranije da hvata formu ako je lošije rangiran. Mada on sledeću godinu sa dobrim rasporedom i ozbiljnim fokusom može da završi sa preko 5000 poena što ga vodi i na Nitto i na mesto broj 3 ili 4.
                Očigledno da ga ne interesuje ni Nitto ni rank lista.

Comment

• Najavio "ozbiljniji pristup" za sledeću sezonu

Comment

• Originally posted by Nesic View Post
                    Najavio "ozbiljniji pristup" za sledeću sezonu
                    Kako to misliš? Šta je tačno rekao?

Comment

• Evo ovde - https://sportklub.n1info.rs/tenis/at...-idemo-nanovo/

Comment

• Ne vidim ja tu nista ozbiljno sto najavljuje povratak i titule.To je prica za novinare a poverovacu ako se pojavi neko ozbiljan kao novi trener, ako cujem da trenira a ne brcka se na egzoticnim plazama i sl.

Comment

• Slažem se, zaboravih juče da odgovorim, ovde je samo najavljeno da će krenuti prve nedelje u godini i posle AO, to je već viđeno. Tako da, ne vidim ja tu nikakve najave niti naznake da će nešto biti bolje. Kao da se sprema da vidi da li će moći sa malo snage da uzme slem, ako ne, ma brate dosta je, kači reket o klin.

Ja sam samo ogorčen zbog strmoglavog pada, nakon onakve 2023. ovo ove godine uopšte nisam očekivao.
                          Last edited by Kule; Yesterday, 09:57.

Comment

• Kad će 25. GS nego 2025.
                            A i titulu No. 100, deljivo sa 25

Comment

Working...
                            X