Nisam gledao. Ali sutra ću gledati spokojno. Prvo, Novak je meni kao navijaču i nama, toliko dao radosti tokom karijere, sve rekorde je oborio i idalje nastavlja da pravi čuda. Sa 37 punih godina, 30ak dana nakon operacije kolena, čovek igra u finalu Wimbledona i dobija Runea i Musetija sa po 3-0. Samo po sebi, to nije realno. Drugo, volim i Alkaraza i ako želim da neko obori mnoge Noletove rekorde, to je on. Treće, ima li šta lepše, nego gledati finale Wimbledona, Đoković - Alkaraz? Možda samo Đoković-Federer.
Četvrto, mislim da Novak neće izgubiti sutra.
Totalna ludnica od meča, Novak ima dve pobede za redom protiv Karlosa, ušao mu je u glavu u odsudnom trenutku, u Sinsinatiju. Da je izgubio tada, bilo bi obrnuto. Sa druge strane Karlos, 4.finale Slema, bez poraza je. Dečko igra najbolje kad je najbitniji meč, najbitniji poen i najveći pritisak.
Od Novaka očekujem da taktički pristupi meču i mislim da će to izgledati kao finale 2019.godine. Prošle godine ritern nije bio dobar na drugi servis. Ako bude dobro servirao i reternirao biće 25. Slem.
Četvrto, mislim da Novak neće izgubiti sutra.
Totalna ludnica od meča, Novak ima dve pobede za redom protiv Karlosa, ušao mu je u glavu u odsudnom trenutku, u Sinsinatiju. Da je izgubio tada, bilo bi obrnuto. Sa druge strane Karlos, 4.finale Slema, bez poraza je. Dečko igra najbolje kad je najbitniji meč, najbitniji poen i najveći pritisak.
Od Novaka očekujem da taktički pristupi meču i mislim da će to izgledati kao finale 2019.godine. Prošle godine ritern nije bio dobar na drugi servis. Ako bude dobro servirao i reternirao biće 25. Slem.
Comment