Siner me je iznenadio. Ne samo pobjedom, nego daleko vise igrom. Pogotovo u trecem setu. Pobijedio je Medvedeva na nacin na koji bih ocekivao da mladi Djokovic uradi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostSiner me je iznenadio. Ne samo pobjedom, nego daleko vise igrom. Pogotovo u trecem setu. Pobijedio je Medvedeva na nacin na koji bih ocekivao da mladi Djokovic uradi.
Comment
-
Oduva Nole malog očekivano, jer je ovaj posle Rubljova u najgoroj formi došao na turnir.
Sutra dajem 35% šanse Noletu za osvajanje titule.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Cicipas je ipak bio u jačoj grupi i nije igrao sve mečeve, a Rubljov je izgubio sva tri meča u slabijoj grupi tako da odnosi titulu najgoreg, odmah nakon njega je mali koji bi izgubio i od Medvedeva da ovaj nije pogrešno birao Grešnika u polufinalu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostCicipas je ipak bio u jačoj grupi i nije igrao sve mečeve, a Rubljov je izgubio sva tri meča u slabijoj grupi tako da odnosi titulu najgoreg, odmah nakon njega je mali koji bi izgubio i od Medvedeva da ovaj nije pogrešno birao Grešnika u polufinalu.
Za mene Cicipas najgori došao, pa Alkaraz, Rubljov, Rune, Zverev, Medvedev, Sinner, Đoković.
Ajmo danas nova pobeda.
Comment
-
Na turnir se dolazi zato što se to zasluži pozicijom na race listi, tako da svi su tu gde trebaju da budu.
Drago mi je da igraju dva najbolja igrača u finalu, do sada je Siner najviše pokazao što ne znači da će sigurno pobediti, ipak svi znamo da Novak uvek pronađe ekstra energiju kad igra u finalu. Biće zanimljivo.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment