Originally posted by Kule
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
30.oktobra Novaku se skida 2500 poena. Razlika će sada posle odustajanja Karlosa od Bazela, biti 2420 poena. Dakle potrebno je da Novak do kraja godine samo skupi bilo koji broj poena više od Carlosa.
Pritom, Carlos je povređen, plantarna fascija i donja leđa. Dok se to sanira... Ne bih ja srljao na njegovom mestu.
Comment
-
Uspeo je da se izvuče. loša igra, nešto mu je falilo. Iskreno, ceo meč sam pratio sa prekidima, pa nisam na miru stigao da gledam i da se fokusiram na igru. Grikspor je popustio na kraju, a Novak je igrao bolje. Ali drugi servis katastrofa. Interesuje me šta će reći...
- Likes 1
Comment
-
Jedini kontra ritam koji će se desiti je da su drugi u padu forme a Novak diže formu. Trenutno ne vidim igrača koji diže formu, osim možda Hurkača ali neće ni on izdržati. Svi ostali su u piku forme ili u padu forme. I Stefanos polako ide gore.
Novak tehnički savršen čak i posle ove pauze od 50 dana. Imao je stomačni virus. Biće to ok. Očekujem žestok revanš danas protiv Runea. Ne bi smeo mali da ga dobije 3 za redom. Pritom mali ima sreće da Novak uvek protiv njega nije u top formi.
Novak iz sezone u sezonu sve bolje tempira to dizanje forme. Ne samo da dobro diže formu nego je nekako i tempira da drugima padne forma. U Australiji niko živ osim Cicipasa nije imao formu. Posle na šljaci, Alkaraz je svoj pik forme dostigao u QF protiv Cicipasa i tu je potrošio svoju najbolju igru.
E onda za Wimbledon nije ostalo dovoljno, Alkaraz je tu malo i prebacio svoje mogućnosti nakon čega je usledio pad. Novak je to iskoristio i dostigao pik forme na USO i sačekao Medvedeva koji je potrošio najbolju igru u SF.
I evo ponovo svi, prema mom mišljenju, su prošli pik igre i polako idu dole. A Novak će sagraditi igru za Nitto i za Davis Cup.
Last edited by Ljubitelj tenisa; 03-11-23, 07:20.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Kule View PostUspeo je da se izvuče. loša igra, nešto mu je falilo. Iskreno, ceo meč sam pratio sa prekidima, pa nisam na miru stigao da gledam i da se fokusiram na igru. Grikspor je popustio na kraju, a Novak je igrao bolje. Ali drugi servis katastrofa. Interesuje me šta će reći...
Sve će to biti ok
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
Comment