Originally posted by Babke
View Post
Tadašnji direktor turnira u Bercy po sopstvenom priznanju postavio podlogu koja RF-u odgovara . To je bilo 2010 ali na njegovu nesreću izgubio je od Monfilsa u trsknom meču 2 TB od 3 ukupno. Osvojio je sledeće godine svoju jedinu titulu
Naravno Novak nikada nije imao , a ne treba ni da ima organizatore da kroje podloge po njegovom ukusu Tenis je izmedju ostalog igra prilagodjavanja , a na kraju on se i najbolje i prilagodio , očituje se u titulama ta sposobmost
Da se Novak najviše pati u uslovima visoka temperatura+ visoka vlažnost vaz, je činjenica koja ga prati od početka karijere Rešio je najveći broj problema sa disanjem i alergijama putem ishrane,, prilagodjenih tehnika treninga disanja. operisao je i devijaciju nosa , ali jedan mali delić neće nikada nestati (dok igra tenis biće povremeno izložen ekstremnim uslovima ) pa uz kombinaciju sa ostalim faktorima utiče na lošiju igru i neke od teških poraza koje ste pomenuli
Vezano za USO , i dalje je servis problematičan. Nešto se desilo sredinom Wim polufinala (pisala sam već da me kopka šta bi moglo da utiče a da nemam ideju) i nikako da se vrati barem na za njega pristojan nivo.Često zbog slabog servisa ide puno trošenja u svojim sg. Koliko će tako moći sa ovim mladim momcima ,po meni, ne dugo ako ne popravi servis
Comment