Šta je sa ĉovekom? Ni traga ni glasa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Larisa View PostEno ga u Marbelji, trenira sa MarkomSimilis simili gaudet
Comment
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Sem kada igra neki pripremni turnir, što je retko od 2011 uvek trenira na HC nekoliko dana pre nego sto krene u UK, bilo da je u Beogradu, Crnoj Gori, Marbjelji tako da je recept vec oproban. Nisam sigurna npr da u regionu uopste ima terena sa prirodnom travom .Similis simili gaudet
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostSem kada igra neki pripremni turnir, što je retko od 2011 uvek trenira na HC nekoliko dana pre nego sto krene u UK, bilo da je u Beogradu, Crnoj Gori, Marbjelji tako da je recept vec oproban. Nisam sigurna npr da u regionu uopste ima terena sa prirodnom travom .
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostSem kada igra neki pripremni turnir, što je retko od 2011 uvek trenira na HC nekoliko dana pre nego sto krene u UK, bilo da je u Beogradu, Crnoj Gori, Marbjelji tako da je recept vec oproban. Nisam sigurna npr da u regionu uopste ima terena sa prirodnom travom .“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Svaka čast , ali ja ipak mislim da je projekat teško ekonomski održiv . A kao što sam pomenula , poznato mi je da postoje klubovi sa veštačkom.
U svakom slučaju , videli smo da Novak nikada nije trenirao na travnatom terenu u Srbiji, Crnoj Gori niti u Marbelji (gde je jedne godine čak trenirao na šljaci pre W)Similis simili gaudet
Comment
-
Ovo nije teren nekog kluba nego je vlasništvo te (državne) firme, i teren je sa prirodnom travom. Doduše, taj projekat je realizovan u protekloj godini.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ima možda trvnatih terena na Balkanu, ali računajte da su svi privatno vlasništvo buržuja/firmi/ambasada i sl. Nema mnogo trave dostupne za amatere ni u drugim državama, čuo sam samo da su UK, Holandija i Nemačka izuzetak i da može amater i tamo da nađe travnate terene.
PS. Pošto je ova tema najaktivnija, moram ovde da pitam, zna li neko da li u Beogradu ima gde da se igra na tepihu?
Comment
Comment