колико видим они нису данас на распореду, вероватно играју 09.06.2023.....видим да су овде прогнозе оптимистичне, лепо је то, можда из разлога што је забрењно стрепети за Новака, заслужио је вала да га славимо и дижемо у небеса, његови успеси у овој игри су недостижни, све сами рекорди и то све стоји, али ја морам да будем мало и реалан за меч са овим новим тигром из шпаније...он не само да удара јако и да те лопте иду великом брзином, него и падају по ивицама терена, чим отера играча са задње линије одма иде одлично изведени дроп шот....гледам како добро удара и кад једва стигне лопту...ретко губи свој сервис за разлику од Новака.. нисам још видео да дише на шкрге....ја не видим којом тактиком доћи до поена, неки се уздају у нолетову главу, искуство и као знаће којом тактиком да надигра Алказара.../ онда се наравно постављају и неки предуслови, лепо време, да нема ветра, да је у топ форми, да ово, да оно/,,
мене само занима, да ли се Ноле плаши и стрепи од овг малог? наравно да бих све дао да Ноле победи и да малог уображеног спусти са ружичастог облака
па онда да кажемо, без старца нема ударца!
на крају свега, овај меч прижељкује цео свет....
мене само занима, да ли се Ноле плаши и стрепи од овг малог? наравно да бих све дао да Ноле победи и да малог уображеног спусти са ружичастог облака
па онда да кажемо, без старца нема ударца!
на крају свега, овај меч прижељкује цео свет....
Comment