Originally posted by Larisa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
https://twitter.com/NovakGOATovic/st...ElfBjjeWQ&s=19
Mislim da će sutra pasti neko uređivanje terena Martonom Fučovičem.
Comment
-
Nije mi se dopalo uopšte ono što je Novak pisao ''Kosovo je srce Srbije'' itd. Vidim da se vodi polemika oko toga šta je on mislio a šta su oni mislili. To su priče za bezveznjake. To je politička poruka u main stream-u i može mnogo da ga košta. Počeo je da gubi strpljenje. Po tome se vidi da je kraj karijere blizu. Nema više strepljenja da se izađe, odigra, osvoji turnir i onda diplomatski pošalje poruka. To treba da radi i sada. Da ne pričam što naseda, pravi sebi problem, jer je situacija na KiM iscenirana za potrebe političke manipulacije javnog mnjenja.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostNije mi se dopalo uopšte ono što je Novak pisao ''Kosovo je srce Srbije'' itd. Vidim da se vodi polemika oko toga šta je on mislio a šta su oni mislili. To su priče za bezveznjake. To je politička poruka u main stream-u i može mnogo da ga košta. Počeo je da gubi strpljenje. Po tome se vidi da je kraj karijere blizu. Nema više strepljenja da se izađe, odigra, osvoji turnir i onda diplomatski pošalje poruka. To treba da radi i sada. Da ne pričam što naseda, pravi sebi problem, jer je situacija na KiM iscenirana za potrebe političke manipulacije javnog mnjenja.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Upadamo stalno u istu zamku, mislimo da je ono u prvom setu najviši nivo Novakove igre, a onda dođe ovakav drugi set i žestoko nas demantuje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostUpadamo stalno u istu zamku, mislimo da je ono u prvom setu najviši nivo Novakove igre, a onda dođe ovakav drugi set i žestoko nas demantuje.
Drugi igrači mogu drže nivo bar 3 seta. A to su Alkaraz ili Stefanos. Zavisno od match up-a.
Comment
Comment