Ljubitelj je potuno u pravu. Ovo danas je bilo daleko od dobra. I ja mislim da bi predao da je izgubio 1. set.
Ohrabrujuce svari:
* Novak je dobio 3:0 i pored povrede
* Igrao je odlicno u onoj mjeri u kojoj mu je povreda dozvoljavala
* Servirao je odlicno, nadam se da moze da trenira servis. Servis ce biti kljucni.
* Citavo vrijeme je bio u kontroli samog sebe. Imam osjecaj da je u svakom trenutku savrseno procjenjivao svoje sanse, rizike, sto mu je najpametnije ciniti itd.
* Povreda je sada svima znana i javlja se razumijevanje kod vecine, odrdjene simpatije za sampiona koji se bori i pored povrede.
* Zrijeb je obecavajuci.
Stavri koje brinu:
* Dimitrov nije iskoristio mnogo sansi, neki drugi igrac bi se bolje okoristio nenadanom prilikom.
* Jos cetiri meca je jako puno.
* Sada svi znaju sto treba raditi protiv Novaka- razvlaciti Novaka na FH starni, naglo prelaziti iz FH paralele u FH dijagonalu i dropovi.
* De Minora koji je strasan defanzivac je tesko pobijediti na sporoj podlozi
* Protiv Runea ili Rubljova ce biti daleko teze.
* Bojim se da bi mogao biti Agut u polufinalu.
Ohrabrujuce svari:
* Novak je dobio 3:0 i pored povrede
* Igrao je odlicno u onoj mjeri u kojoj mu je povreda dozvoljavala
* Servirao je odlicno, nadam se da moze da trenira servis. Servis ce biti kljucni.
* Citavo vrijeme je bio u kontroli samog sebe. Imam osjecaj da je u svakom trenutku savrseno procjenjivao svoje sanse, rizike, sto mu je najpametnije ciniti itd.
* Povreda je sada svima znana i javlja se razumijevanje kod vecine, odrdjene simpatije za sampiona koji se bori i pored povrede.
* Zrijeb je obecavajuci.
Stavri koje brinu:
* Dimitrov nije iskoristio mnogo sansi, neki drugi igrac bi se bolje okoristio nenadanom prilikom.
* Jos cetiri meca je jako puno.
* Sada svi znaju sto treba raditi protiv Novaka- razvlaciti Novaka na FH starni, naglo prelaziti iz FH paralele u FH dijagonalu i dropovi.
* De Minora koji je strasan defanzivac je tesko pobijediti na sporoj podlozi
* Protiv Runea ili Rubljova ce biti daleko teze.
* Bojim se da bi mogao biti Agut u polufinalu.
Comment