Originally posted by Dacha
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Ako neko nadje neki video od cele emisije neka postavi ili ako ja nadjem postavicu,ovo vredi gledati milion puta,prelepo
Comment
-
Nije valjda ovo istina?:"NOVAK GLUMI SAŠU POPOVIĆA U NOVOM NASTAVKU FILMA HAJDE DA SE VOLIMO!
Monte Karlo 5 decembar 2011
Kako SPORTcKA ekskluzivno saznaje naš najbolji teniser i svetski broj jedan Novak Đjoković prihvatio je ponudu Grand produkcije za snimanje novog nastavka filmske sage "Hajde da se volimo". Multimedijalni Novak oprobaće se u ulozi genijalnog Saleta Popovića. Snimanje filma počinje 2012 godine, a kao reditelj ovoga filma najčešće se spominje slavni Stiven Spilberg. Pitali smo popularnog Saleta šta misli o ovoj mogućnosti.
-Da sve je skoro dogovoreno, budžet filma iznosiće 7 milijardi dolara, a snimaćemo na Kubi i u Žitorađi. Posebno mi je drago što će Novak glumiti moju malenkost, jer najbolji idu sa najboljima. Čuo sam da je već krenuo na časove harmonike. Ovog puta biću iza kamera, kao producent i kao čovek od stila. Navodi gospodin Popović u razgovoru za SPORTcKU." http://sportckagalaksija.wordpress.com/
Comment
-
Gospode Boze,ako to uradi definitivno sa njim nesto nije u redu
Comment
-
Ma nije istina,kasnije sam video da ovaj sajt pise gluposti,izvinjavam se,evo Noletov raspored za 2012 u prvih 3 meseci http://www.novakdjokovic.rs/news.php...d=1398&jezik=1
Comment
-
Mislim da ce rezultati Indian Velsa a pogotovo Majamija uticati na pojavu u MC-u.Ako izgubi tamo QF ili SF igrace ja mislim,trebaju mu bodovi ;)
Comment
-
DJOKOVIC EARNS SEASON RECORD $12.6M IN PRIZE MONEY
World No. 1 Novak Djokovic has ended the 2011 season with a record prize money haul of $12,619,803, eclipsing the $10.1 million earned by Rafael Nadal last year and by Roger Federer in 2007.
Djokovic this week collected an additional $1.6 million in bonus prize money following a season in which he won 10 titles, including three Grand Slam crowns and a record five ATP World Tour Masters 1000 titles.
The 24-year-old Serbian moved ahead ofAndre Agassi to No. 4 on the list of career prize money leaders, with $32.8 million in earnings to the American’s $31.1 million.
Comment
Comment