Originally posted by Larisa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Larisa View Post
To, još uvek je na snazi trogodišnji ban.
Ameri jesu debili ali i da ne ukinu, sad već mislim da će Novak moći da igra. Postoji varijanta da se traži dozvola za ulazak u zemlju.
Nema razloga da mu to ne dozvole kao pojedinačni, izuzetni slučaj. To bi bila javna diskrminacija. US Open će nezvanično sigurno uraditi sve što može da Novak igra.
Comment
-
Trogodišnji ban je po australijskom zakonu posledica ukidanja njegove vize, nema veze razlog.
O tom, po tom.
Druga stvar je da li Novak uopšte treba da prihvati “poziv” da dodje, nakon ovogodišnjeg maltretiranja… Ne znam ja da li bi ponovo putovala tamo, pokazali su se kao izuzetno sadistički divljaci a Novak nije primio nikakvo javno, kakvo takvo izvinjenje, bilo šta u stilu: Nema teorije da se ova sramota ponovi, ili slična garancija u tom smislilu, inače, bio bi skroz glup da ponovo putuje sa tamo nekim izuzećem tražeći neki zakon ili rupu u njemu, ni za Ameriku a kamoli za Australiju. Ako mu ovo sve nije bilo dovoljno da ukapira kakav je to ološ u pitanju, onda ja ne znam šta mu još treba….Polako"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
- Likes 3
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostTrogodišnji ban je po australijskom zakonu posledica ukidanja njegove vize, nema veze razlog.
O tom, po tom.
Druga stvar je da li Novak uopšte treba da prihvati “poziv” da dodje, nakon ovogodišnjeg maltretiranja… Ne znam ja da li bi ponovo putovala tamo, pokazali su se kao izuzetno sadistički divljaci a Novak nije primio nikakvo javno, kakvo takvo izvinjenje, bilo šta u stilu: Nema teorije da se ova sramota ponovi, ili slična garancija u tom smislilu, inače, bio bi skroz glup da ponovo putuje sa tamo nekim izuzećem tražeći neki zakon ili rupu u njemu, ni za Ameriku a kamoli za Australiju. Ako mu ovo sve nije bilo dovoljno da ukapira kakav je to ološ u pitanju, onda ja ne znam šta mu još treba….Polako
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostTrogodišnji ban je po australijskom zakonu posledica ukidanja njegove vize, nema veze razlog.
O tom, po tom.
Druga stvar je da li Novak uopšte treba da prihvati “poziv” da dodje, nakon ovogodišnjeg maltretiranja… Ne znam ja da li bi ponovo putovala tamo, pokazali su se kao izuzetno sadistički divljaci a Novak nije primio nikakvo javno, kakvo takvo izvinjenje, bilo šta u stilu: Nema teorije da se ova sramota ponovi, ili slična garancija u tom smislilu, inače, bio bi skroz glup da ponovo putuje sa tamo nekim izuzećem tražeći neki zakon ili rupu u njemu, ni za Ameriku a kamoli za Australiju. Ako mu ovo sve nije bilo dovoljno da ukapira kakav je to ološ u pitanju, onda ja ne znam šta mu još treba….Polako
Comment
-
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
Nema to veze. Oduzeta mu je viza zbog promovisanja antivakcinalnog sentimenta. Novak nije prekršio nijedno pravo te zemlje. Plus je nova Vlada u Australiji. Plus su ukinuli mere. Tako da sumnjam da će tu biti problema.
Ameri jesu debili ali i da ne ukinu, sad već mislim da će Novak moći da igra. Postoji varijanta da se traži dozvola za ulazak u zemlju.
Nema razloga da mu to ne dozvole kao pojedinačni, izuzetni slučaj. To bi bila javna diskrminacija. US Open će nezvanično sigurno uraditi sve što može da Novak igra.
Za Ao ja mislim da ima vise sanse,njemu je ukinuta viza,da je otisao iz Australije na svoju volju onda kad je dobio presudu onda ili cak pre prve presude mogao bi da se vrati,ovako je ostao i oni su morali na osnovu antivakcinalnog sentiemta da ga izbace,sigurno mu ne pomaze da mu ukinu zabranu to sto je odbio da se vakcinise ali on je ogroman sampion tog turnira i sigurno bi im bio interes da igra ako kovid tada ne bude aktuealn,dakle ima sanse da dobije to ali je daleko
Ovde je apsolutni favorit,ajde da ne baksuziram ali ja mislim da on samo salta iz druge u trecu i ponekad u cetvrtu,osim ako u finalu protiv Rafe ne popusti pred pritiskom ne vidim prepreku ka 21
Englezi nisu imali obaveznu vakcinaciju kao u Parizu i Melburnu,niko nije nateran da se vakcinise,otud manje zvizdanja u odnosu an Pariz,oni su liberarijanciLast edited by Srkisa; 04-07-22, 23:02.
Comment
-
Originally posted by Srkisa View Post
Imas preveliki optimizam za Uso,legalno ne moze da udje(moze da proba ilegalno ali to je preveliki rizik),a Uso realno mnogo zabole za Novaka,Amerima Novak nista ne znaci(tenis je tamo deseta rupa na svirali,ovo je vise evropski sport plus Australija)za razliku od Australijanaca kojima je Ao dosta velika drzavna atrakcija hteli su da mu izadju u susret,ovi em nemaju neki interes em posle onoga na Ao nece isto uraditi ko uprava Ao
Za Ao ja mislim da ima vise sanse,njemu je ukinuta viza,da je otisao iz Australije na svoju volju onda kad je dobio presudu onda ili cak pre prve presude mogao bi da se vrati,ovako je ostao i oni su morali na osnovu antivakcinalnog sentiemta da ga izbace,sigurno mu ne pomaze da mu ukinu zabranu to sto je odbio da se vakcinise ali on je ogroman sampion tog turnira i sigurno bi im bio interes da igra ako kovid tada ne bude aktuealn,dakle ima sanse da dobije to ali je daleko
Ovde je apsolutni favorit,ajde da ne baksuziram ali ja mislim da on samo salta iz druge u trecu i ponekad u cetvrtu,osim ako u finalu protiv Rafe ne popusti pred pritiskom ne vidim prepreku ka 21
Englezi nisu imali obaveznu vakcinaciju kao u Parizu i Melburnu,niko nije nateran da se vakcinise,otud manje zvizdanja u odnosu an Pariz,oni su liberarijanci
Mislim da će, ako budu igrali finale, Novak biti izuzetno motivisan.
Ako ritern bude funkcionisao, može biti izuzetna partija Novaka.
Comment
Comment