значи Ноле насео на патетику?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Obožavam Novaka.Vratiće se kao i uvijek.Teška je ovo godina za Noleta i za nas njegove iskrene navijače.
Stalno vas čitam,ali rijetko kad pišem.Obožavam Dekartov optimizam kroz zajebanciju.Na žalost pojedini ne razumiju njegove postove.
Uz Novaka uvijek i u porazu i pobjedi.Čovjek je imao najteži put,uvijek spotican,nepriznat.Utoliko su mi njegove titule i sve što je postigao draže.Za mene će uvijek biti najbolji s obzirom na sve okolnosti.
Što se tiče vakcinacije apsolutno ga podržavam.Čovjek treba da ima pravo izbora i to mora da se poštuje.
I da pojedini ne zaslužuju da budu njegovi navijači.Poslije svakog poraza ista priča.
Novak je jedan car koji nas je usrećio toliko puta(doduše i ukanalio),ali ovog prvogje bilo mnogo više.Neki imaju baš kratko pamćenje i poslije svakog poraza njihove frustracije dolaze do izražaja.
Pozdrav društvo i čujemo se kad Novak osvoji Vimbldon i izvinite na dužini posta.
- Likes 2
Comment
-
https://sportklub.rs/blog/sasa-ozmo/...i-za-vimbldon/
Na našu veliku žalost, Novak još uvek nije seo da pretrese meč sa svojom ekipom. Vratio se pravo u Beograd. Trebala mu je podrška koja je izostala na turniru.
Neviđen propust da posle Australije, u najvažnijem meču, nema porodice u boksu...Last edited by Ljubitelj tenisa; 04-06-22, 14:22.
Comment
-
Kako nema porodice u boksu, a šta mu je Jelena pobogu?
Valjda mu je supruga neki rod, a i prijateljica, oslonac u životu….Ko mu je potrebniji od nje? Da njaka decu? Pa valjda su bili sa bakom i dedom u Bg, u čemu problem, daj ne davite ljude.
A što se tiče Gorana - lupa gluposti, još se vidi da je pod utiskom a on bi u ovim trenucima morao biti oslonac i neko ko zna da priča za javnost. Čuj, on krivi publiku, noćni termin, govor tela, ovo, ono…Sere. A da nisi možda sam kriv, bratac, možda niste taktički dobro pripremili meč…? #samokažem Jer posle Rafinog jučerašnjeg izdanja, još mi je jasnije da je Novak mogao (i morao) da ga počisti sa terena i osvoji 21GS, a zašto nije nego je čoknuo kao amater, sve mi se čini da nije kriv niko drugi osim njih dvojice, tako da bolje da ćuti i da se baci na posao.
Stvarno, žalosno, kakva propuštena prilika!Last edited by Larisa; 04-06-22, 15:52."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostKako nema porodice u boksu, a šta mu je Jelena pobogu?
Valjda mu je supruga neki rod, a i prijateljica, oslonac u životu….Ko mu je potrebniji od nje? Da njaka decu? Pa valjda su bili sa bakom i dedom u Bg, u čemu problem, daj ne davite ljude.
A što se tiče Gorana - lupa gluposti, još se vidi da je pod utiskom a on bi u ovim trenucima morao biti oslonac i neko ko zna da priča za javnost. Čuj, on krivi publiku, noćni termin, govor tela, ovo, ono…Sere. A da nisi možda sam kriv, bratac, možda niste taktički dobro pripremili meč…? #samokažem Jer posle Rafinog jučerašnjeg izdanja, još mi je jasnije da je Novak mogao (i morao) da ga počisti sa terena i osvoji 21GS, a zašto nije nego je čoknuo kao amater, sve mi se čini da nije kriv niko drugi osim njih dvojice, tako da bolje da ćuti i da se baci na posao.
Stvarno, žalosno, kakva propuštena prilika!
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
Zato su Nadalu bili tu i sestra, žena, otac, stric, trener svi.
Nadal nema decu koju treba da zbrine i ostavi baki i dedi na čuvanje, sestra ionako nema druga posla nego da se šepuri, otac ne mora da pazi na unučiće (a ni na “baku” pošto su razvedeni - kad smo već kod toga, razvod roditelja je Rafu strašno pogodio, a mama nije bila, dok su Noletovi i dalje u ljubavi. ) A i nije loše da se malo sklone nakon eksponiranja tokom Australije.
Mladji Djokovići imaju svoj biznis, ne mogu niti moraju u stopu da prate brata, trener? Možda nisi video ni Gorana ni Ulija….? Pa taštu i tasta…
“Nidje” veze, teorija koja ne pije vodu.Last edited by Larisa; 04-06-22, 16:38."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Kad Jelene nema, katastrofa, kad je prisutna pa dovede i mamu i tatu, ne valja (ili je možda providna), kad je Srki prisutan, onda bolje da nije pošto se blamira, kad mu dodju Marko i Imaz ijuuuuuuuu ne možete da ih podnesete…
Kad ih nema, zašto ih nema a kad dodju, koji djavo su dolazili?
Daj ne budi sojka"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
Comment