Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by 147 View PostMeni licno uopste nije ocigleno da li je za Novaka sutra bolji dnevni ili vecernji termin...Zaista je jako testko reci.
Ljudi su na RG-u pre 2 godine mislili da je bolje da se igra po vlažnoj šljaci, jer kao manji odskok, sporiji teren pa će Novak imati bolju defanzivu, ne muči se sa spinovima. Ispostavilo se da sa sadašnjim sporijim udarcima (pre povrede je u proseku jače udarao, to se valjda slažemo) na tako sporoj šljaci ne može da probija Nadala. Sada mu možda više odgovara brža šljaka jer je brzina veći faktor nego odskok. Ranije, bilo je obrnuto, očigledan primer, recimo 2013. godina.
Ako se polufinala igraju oba u petak, onda će imati 2 puna slobodna dana, pa mislim da tih dodatnih 4-5h za odmor neće imati toliki uticaj (da se igralo danju).
Ako Nadal nema nivo za pobedu, na šta sve dosad viđeno ukazuje, ne znači mu mnogo dodatna 4-5h za odmor nakon meča sa Feliksom. Ako ima, jbg bože.
Comment
-
Novak je trenutno i fizički i tehnički spremniji, plus ima više samopouzdanja i izuzetno je motivisan... Kad se samo setim one agonije iz januara. Ta sva agonija večeras će se transformisati u motivaciju. Očekujem da Novak bude izuzetno profesionalan večeras i bez milosti.
Uživajmo u ovom meču, u pravu je Viško. Ovo se bliži kraju i nadajmo se da nove generacije mogu da izgrade lepa rivalstva jer su rivalstva sve u sportu. Navijači to vole.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostTa sva agonija večeras će se transformisati u motivaciju. Očekujem da Novak bude izuzetno profesionalan večeras i bez milosti.
Iz tvojih usta u božije uši (Meni već nije dobro…)
Uživajmo u ovom meču
Nema teorije da uživam u meču, sve dok, recimo Novak ne bude servirao za pobedu
Teško da ću imati živaca….
Posle sve te agonije na početku godine, i animoziteta dodatog na onaj već postojeći prema Novaku, karma bi stvarno bila k***a ako ne osvoji ovo
Naravno, život ne teče po tim načelima, tako da…Alea iacta est
Idemooooo
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Ne znam sta da mislim. Ako Amerika ne skloni obaveznu vakcinaciju do kraja jula (da Novak moze makar jedan masters da odigra pre USO) Novaku sanse da osvoji najvise slemova ce biti samo u domenu teorije.
Ako do toga dodje i dalje mislim da je bolje da se vakcinise i da kaze da je promenio misljenje. Jeste neki ce da ga pljuju, ali i to kao i ostale afere ce da se zaboravi. Onda bi imao i sasvim solidne sanse da ga puste da igra AO. Ovako cak i da mu skinu zabranu ulaska u Australiju, sumnjam da ce sklone obaveznu vakcinaciju do tada. Ako posle Wimbledona bude morao da ceka sledeci RG da napadne slem, sanse ce mu biti manje od 10%. Sada su mozda 40%.
Slicno je bilo i 2018. pa je na kraju Novak pristao na operaciju. Ako se odluci da ostane pri svojoj odluci to cu postovati, ali mnogo ce da ga kosta. Vec ga kosta mnogo.
Licno se i ja nisam vakcinisao. Ali procenio sam da je tako bolje za mene. Doduse, da mi je za nesto trebala vakcina sigurno da ne bih bezao od toga. I ne mislim da je to los stav. Ovako dva puta sam imao kovid ( kao skoro svi) i ako ne moram, ne bih se vakcinisao.Last edited by 147; 01-06-22, 01:46.
Comment
Comment