Ne može bez adrenalina, hrana za dušu........
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostPotpuno zadovoljavajuće pripreme za RG. Jaki dueli protiv ozbiljnih igrača. Poraz samo od Alkaraza koji je u najboljoj formi. Nadam se malo lakše žrebu. Može Rafa u QF mada mislim da on neće ni igrati. Može Zverev u polufinalu. Ima tu prostora za iznenađenja. Mislim da je žreb u četvrtakLako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Dekson View Post
Ne verujem Nadalu ništa, pred svaki veći turnir u poslednij par godina, koji je osvojio, kukao je da je povredjen
Comment
-
-
Originally posted by Kule View PostA ja baš mislim da ga je to sprečilo da bude ubedljivo najbolji svih vremena, a ne samo najbolji.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Ono što sam uspeo da zapazim u Rimu su bili loši voleji Đokovića. I drop shot nije uvežban a mislim da će to biti ključan udarac za njega na ovogodišnjem Rolan Garosu.
Očekujem da na ovome radi na treninzima i u prvoj nedelji Slema. Zavisno od žreba uvežbavaće se nove varijante riterna, tu pre svega mislim na balone. Kao i baloni iz igre.
U mogućem duelu sa Alkarazom treba izbegavati odlučujuće setove jer je mali izuzetno hrabar. Dakle mora se ići veoma jako, na ubedljivu pobedu.
Comment
Comment