Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Karamazov View PostProblem je Larisa što im se i on sam namešta na tacni, a oni jedva čekaju da ga uvuku u blato.
Prvo nije trebao da dozvoli da ga poput sicilijanskog gangstera proteruju iz Australije.
Kad se to već desilo, povuci se iz javnosti. Daš kratku izjavu ukoliko mi ubuduće dozvole da igram nevakcinisan, igraću, ukoliko ne, hvala lepo, doviđenja.
Još ga je dodatno usosio i njegov otac koji sa onim konferencijama, skupovima, izjavama, pravi rijaliti.
Novak je izuzetno inteligentan čovek, zato mi nije jasno ovakvo ponašanje.
Gledam ga danas kod predsednika kao pogubljen, smeje se na silu.
Možda zgazio na neke vradžbine
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by DinoFC View Post
Hahhahahaha, jes eto Djokovic se sreo sa Vucicem da srede prosirivanje terena i da mu da podrsku za izbore hahahahahahhahahhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by NI View PostBojana,
Da li je ovo o Kalemegdanu nagadjanje(trac) ili je to stvarno Novakova namjera?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Post
Nije trac, to je BIRN istrazio, a oni su ozbiljni novinari.
Comment
-
Originally posted by NI View Post
Nadam se da BRIN grijesi, to bi bila strasna mrlja. Za mene, koji nisam Beogradjanin, Kalemegdan je jedan od zastitnih znakova Beograda. Za mene je patriotski stititi Kalemegdan, a ne dga mijenjati za privatnu dobit.
I ponavljam, nemam nista protiv postojecih terena, gde se odigrava SO, ali ne i da se prosiri, da se pravi akademija itd.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by NI View Post
Nadam se da BRIN grijesi, to bi bila strasna mrlja. Za mene, koji nisam Beogradjanin, Kalemegdan je jedan od zastitnih znakova Beograda. Za mene je patriotski stititi Kalemegdan, a ne dga mijenjati za privatnu dobit.
Ali je najveći problem proširenje teniskog kompleksa koji nije na Kalemegdanu.. Kakva bre zaštita Kalemegdana.. Smejurija..
Ceo taj deo uz Dunav je do 2009g bio ruglo grada..
Ne podržavam gradnju visokih zgrada na tom pojasu(kažu od 6 spratova) i smanjivanje zelene površine koja trenutno postoji.. To je velika mana tog projekta.. Ako je to zaista tačno.. Neka prośire kompleks, ali bez visokih obkekata.. Njih bih rušio odmah..
Nakon izbora u Gradu doći će normalniji ljudi na vlast te će se ozbiljnije pozabavati ovakvim projeltima..
Inače nisam razumeo poentu današnjeg sastanka?!
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View Post
Inače nisam razumeo poentu današnjeg sastanka?!
Politika jeste kurva ali brale ne moze se sve posmatraiti kroz tu prizmu....jebemu mater. Daj malo siru sliku i ako neko iskoristi politicku koristi pa na toj je poziciji da je iskoristi. I kao da Novaku treba da se sastane sa Vucicem da bi prosirio kompleks za dva terena. Pa moze se mu se tetka sastat sa opcinskim vijecnikom da to zavrse ako je do togaLast edited by DinoFC; 03-02-22, 23:40.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by DinoFC View Post
Pa Novakova odluka da da zvanicnu podrsku Vucicu nakon 11 godina njegove vlasti i prosirivanje teniskog kompleksa za 2 terena. Novak se nije vakcinisao i otisao u Australiju da bi napravio medjunarodni politicki skandal i da bi ga Vucic podrzao i onda da mu se on zahvali na ovakav nacin da mu olaksa pobjedu na izborima i usput da ozida 2 terena sve je to efekt leptira tj. neprimanja vakcine. Sve dobija svoj smisao i skrivene Novakove i Vuciceve namjere
Politika jeste kurva ali brale ne moze se sve posmatraiti kroz tu prizmu....jebemu mater. Daj malo siru sliku i ako neko iskoristi politicku koristi pa na toj je poziciji da je iskoristi. I kao da Novaku treba da se sastane sa Vucicem da bi prosirio kompleks za dva terena. Pa moze se mu se tetka sastat sa opcinskim vijecnikom da to zavrse ako je do toga
Djokovic podrzio proteste protiv Rio Tinta, koji nisu bili samo protesti protiv njih nego i protiv Vucica, onda se sutradan izjavi da je on ipak apolitican i onda sad ide na noge Vucicu da mu se nesto kao zahvali, 2 meseca pred izbore i ti mislis da sve to nije povezano.
I ti mislis da to moze da zavrsi neka tetka sa nekim opstinskim sluzbenikomhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Post
Nije trac, to je BIRN istrazio, a oni su ozbiljni novinari.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Kule View PostI...šta ćemo sad?! Kome da verujemo?
Da svako ljudsko biće ima pravo da izabere lekarske tretmane, da odlučuje o svom telu i životu u zdravlju i u bolesti, to podrazumeva i vakcine, ne samo protiv kovida, nego sve vakcine i lekove. Neka on sam odluči šta želi, mene jedino boli da ta odluka nije slobodna, da je iznudjena na tako divljački način.
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
Comment