Sa jedne strane mi je drago sto ima podrsku nekih kolega, ali sa druge strane to nije dobro po Novaka, jer ga samo ohrabruje jos vise da se ne vakcinise.Videcemo da li ce sponzori da ga dozovu pameti, posto se plasim da je kraj jako blizu, mozda vec na Serbia open-u.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Došao sam ovde posle mnogo vremena da pružim veliku podršku Novaku, jer je to jedina normalna strana u ovom trenutku. Svako ko je protiv Novaka u ovoj situaciji je jako loša i zla osoba, to je moje mišljenje.
Evo odmah su ga globalistički smradovi pritisli sa RGom, naravno potpuno svesno i planski, to je uvedeno isključivo zbog Novaka.
Iskreno se nadam da im neće popustiti kao što je i Sandgren već najavio, da neće igrati RG, prejak je karakter Novak.
Nema ovo više nikakve veze sa Goatom, tenisom itd. Kao što kaže Kyrie Irving, ovo je mnogo više od sporta.
Drži se Nole!
U Nadala sam se toliko razočarao da to nema dalje, o tome neću ni da pričam.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
- Likes 2
Comment
-
A meni se eto baš čini da i nije
I dalje insistiram na profi PR timu, za mesec dana sve se preokreće na bolje. Imao bi nenormalno veliku platformu da slobodno (ali, pokvareno pažljivo) odabranim rečima, izrazi apsolutno sve svoje stavove.
Svetu zaista treba neko da zaustavi ovo korona ludilo
Kad su svi ostali toliko skenjani....
Ima mnogo važnijih stvari od tenisa. Samo da se završi ova gnjavaža os AO, pa da čujemo majstora, šta ima da nam kaže Ionako se i dalje samo o njemu priča."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Comment