Da, Avatar je smece od filma nabudzeno sjajnim efektima. Ali, efekti ne cine film ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
More nek sluša i gleda šta god hoće, ako može Tap 011 i onu našu "muziku" 90-tih... to ja pljujem po svom mišljenju... može da voli i Avatar...
I ja volim neke filmove koji ne zavređuju puno pomena i pažnje, mada ja nisam No. 1...
U svakom slučaju.... De gustibus non disputandum est
A ono sa AO 2010. je već postavljano ovde http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post624538Last edited by miloolja; 15-11-11, 12:48.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostAvatar je komercijalno smeće od filma, ali kome god kažem obično ispadnem smiješan, čudan je danas filmski ukus Možda se Pjeru svidio, pa onda i on poprimio.
Comment
-
I?
Kako ste zadovoljni Noletovom grupom? Marej, Ferer i Berdih...
Bolja je od one B.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Last edited by miloolja; 15-11-11, 15:26.sigpic
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNadam se da će naš Goaterer biti spreman, u tom slučaju grupa nije važna, a i ako ne bude, svoje ciljeve je ispunio, neka ide na zasluženi
Comment
-
Haha sa twitera:""@TipsarevicJanko: @DjokerNole Now thats what I call Old School..." Hahaha! http://twitter.com/?photo_id=1#!/Tip.../photo/1/large
Comment
-
Hey guys! Arrived to London yesterday afternoon. I'm very excited to be back and so far things are looking good. Already practiced 2 times ;) Oh, and tonight I'm taking Jelena to a "Breaking Dawn" movie premiere. The vampire fever is on ;) Cao svima! Stigao sam juce popodne u London i vec sam odradio dva treninga. Lepo se osecam i srecan sam sto sam ponovo ovde. Veceras vodim Jelenu na premijeru dugo ocekivanog filma "Breaking Dawn" (Sumrak saga). Svi su ludi za vampirima, a vi? ;)sigpic
Comment
Comment