Nole se povuko iz Pariza...
Dear fans and friends, sadly i have to inform you that i have withdrawn from the further tournament. I have pushed myself to the limit by playing, and after the match yesterday my shoulder got worse. For this reason, i have to put my health first and withdraw even though my urges as a professional player are making me want to play until the last drop of energy. I am very sorry for all of you who bought tickets and wanted to come to watch me play. My season has been long and tiring, i played all of my matches at my highest level, and now my body is aching for recovery. Hoping for your understanding and support,
Love
Nole
Dragi prijatelji i fanovi,nazalost imam lose vesti.Primoran sam da se povucem sa turnira u Bercy-u sa jakom upalom ramena,zbog koje sa daljim naporima rizikujem vecu povredu.Stanje se pogorsalo sa jucerasnjim mecom protiv Viktora.Stavljam zdravlje na prvo mesto i oporavak nakon duge sezone,I nadam se da razumete moj postupak. Izvinjavam se svima koji su kupili karte za vecerasnji mec,kao i onima koji su se spremali da gledaju kraj TV ekrana.Hvala vam na lepim poklonima i iznenadjenjima koje ste mi priredili ove godine u Parizu.Vidimo se sledece godine za Roland Garros.
Love
Nole
Dragi prijatelji i fanovi,nazalost imam lose vesti.Primoran sam da se povucem sa turnira u Bercy-u sa jakom upalom ramena,zbog koje sa daljim naporima rizikujem vecu povredu.Stanje se pogorsalo sa jucerasnjim mecom protiv Viktora.Stavljam zdravlje na prvo mesto i oporavak nakon duge sezone,I nadam se da razumete moj postupak. Izvinjavam se svima koji su kupili karte za vecerasnji mec,kao i onima koji su se spremali da gledaju kraj TV ekrana.Hvala vam na lepim poklonima i iznenadjenjima koje ste mi priredili ove godine u Parizu.Vidimo se sledece godine za Roland Garros.
Comment